Στην... οικοδομή «έχτισε» το κορμί του ένας 19χρονος που πλέον ετοιμάζεται να γίνει το πρόσωπο των χειμερινών κολεξιόν των D&G και του Versace! Ο λόγος για τον Daniel Whittaker, τον σέξι σοβατζή που προορίζεται να κατακτήσει τις πασαρέλες του Μιλάνου.

Προφητικό αποδείχτηκε το λαϊκό άσμα για το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί, καθώς ο Daniel από το Λίβερπουλ δεν φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ότι θα άφηνε τις οικοδομές για να τον χαζεύουν δεκάδες μάτια σε πασαρέλες και περιοδικά μόδας.

Κι όμως! Η αδερφή του είχε την φαεινή ιδέα να στείλει μερικές φωτογραφίες του στο πρακτορείο μοντέλων «Pulse», απ’ όπου τον «ψάρεψαν» δύο από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως!

Με ύψος 1.88, καστανά μαλλιά και γαλανά μάτια, ο 19χρονος κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των D&G και του Versace, που πλέον τον στέλνουν στην Ιταλία.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συμβαίνει... Το Μιλάνο είναι μία από τις πρωτεύουσες της μόδας και θεωρώ μεγάλη μου τιμή που μου ζήτησαν να δουλέψω εκεί», δήλωσε ο Daniel στην εφημερίδα «Metro», χωρίς να κρύβει το άγχος του για την μετακόμιση στην Ιταλία.

Μέχρι πρόσφατα, ο 19χρονος εργαζόταν ως σοβατζής σε οικοδομές, ενώ πριν ανοίξει τα φτερά του για Μιλάνο είχε συμμετάσχει μόνο σε μία επίδειξη μόδας, αυτή του οίκου Onitsuka Tiger.