Άγιο είχε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, που γλίτωσε με μώλωπες και εκδορές όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο δικό του, την ώρα που πήγαινε στο θέατρο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο ηθοποιός κατευθυνόταν προς το θέατρο «Αποθήκη», όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους». Ένας ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το stop και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα.

«Το τρακάρισμα ήταν τόσο δυνατό, που στράβωσε όλο σχεδόν το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μου», λέει στην εφημερίδα ο Σταύρος Νικολαΐδης, που βγήκε από το αμάξι του με μώλωπες, εκδορές και... απερίγραπτα σοκαρισμένος.

Λόγω του τροχαίου, έφτασε στο θέατρο περίπου ένα τέτ��ρτο μετά την έναρξη της παράστασης, ενώ την ώρα που βαφόταν μιλούσε στο κινητό με τους αστυνομικούς που ήθελαν την κατάθεσή του για το συμβάν.

Ο ηθοποιός έπαιξε τον ρόλο του κανονικά και χωρίς κανείς από τους θεατές να αντιληφθεί τι είχε συμβεί λίγο νωρίτερα.

Ωστόσο, κάτι πρέπει να κάνει με το αυτοκίνητό του, αφού αυτό ήταν το 7ο συμβάν που είχε: τις προηγούμενες 6 φορές, άγνωστοι έχουν σπάσει το αμάξι του και έχουν κλέψει διάφορα πράγματα!