Έ��ειτα από 14 χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν η Αλέξια και ο Κυριάκος Ραπτόπουλος, βάζοντας τέλος σε ένα lovestory που έμοιαζε παραμυθένιο! Πλέον, η τραγουδίστρια ζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και σε συνέντευξή της δηλώνει: «έχω σχέση με τον εαυτό μου, το Λος Άντζελες, την μουσική και τον κόσμο γύρω μου».

Αλέξια και Κυριάκος γνωρίστηκαν όταν η τραγουδίστρια εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για χάρη του άφησε την Αθήνα και αποφάσισε να ακολουθήσει άλλες, πιο δύσκολες και απαιτητικές, καλλιτεχνικές διαδρομές.

Το φλογερό ειδύλλιο άρχισε να ξεθωριάζει το 1997, οπότε και το ζευγάρι χώρισε για 2 χρόνια. Κι ενώ όλοι έλεγαν πως δεν θα τα ξαναβρούν, μια τυχαία συνάντηση ήταν αρκετή για την επανασύνδεση! Το 2008 εμφανίστηκαν ξανά προβλήματα και η σχέση τους «πάγωσε» οριστικά στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη.

Έχοντας εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική, η Αλέξια ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία. «Δεν μου λείπει τίποτε, μα τίποτε! Ζω μια τόσο γεμάτη ζωή, ενδιαφέρουσα, πλούσια και είμαι ευγνώμων για τα δώρα που μου προσφέρει», λέει στο περιοδικό «Ok!».

Έπειτα από 22 χρόνια, η τραγουδίστρια επιστρέφει στη δισκογραφία με το «Re-Be», έναν δίσκο που η ίδια χαρακτηρίζει «απόδειξη ότι δεν έπαψα ποτέ να είμαι ενεργή».

Εδώ και ένα χρόνο, η Αλέξια ζει στο Λος Άντζελες, όπου έχει εμφανιστεί σε jazzclubκαι δύο ταινίες μικρού μήκους. «Έχω χίλιες ενδείξεις ��τι αυτός ο τόπος, ο καινούριος, μου ταιριάζει. Εξάλλου, πιστεύω στα θαύματα που συμβαίνουν επειδή μου συμβαίνουν συνέχεια και περιμένω τα καλύτερα», καταλήγει.