Το twitter αποτελεί την μεγάλη αδυναμία πολλών διασήμων, ανάμεσά τους και του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος συχνά πυκνά δημοσιεύει στην σελίδα του στιγμές της καθημερινότητάς του.

«A new "baby" was just born!!!» έγραψε πριν από λίγες ώρες ο τραγουδιστής, προφανώς μιλώντας για το νέο τραγούδι που μόλις ηχογράφησε, καθώς νωρίτερα μας είχε ενημερώσει ότι βρίσκεται στο στούντιο δουλεύοντας με μεγάλη… έμπνευση… Στην πρώτη φωτογραφία που συνόδευε την λεζάντα, διακρίνεται ο ίδιος, ενώ στην δεύτερη, ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε για την ηχητική επεξεργασία του νέου κομματιού.

Όμως, το θέμα που δεν αφήνει ποτέ ασχολίαστο ο Γιώργος είναι η αγαπημένη του φίλη και κουμπάρα Ναταλία Γερμανού, την οποία αποκαλεί το «κουμπαρο-τοιχάκι» του. Η παρουσιάστρια του Μες στην καλή χαρά, η οποία ως γνωστόν είναι κουμπάρα του τραγουδιστή, (σ.σ. έχει βαφτίσει το δεύτερο γιο του Γ. Τσαλίκη Χάρη) είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που συμβουλεύεται ο ερμηνευτής, τόσο για τα προσωπικά του θέματα, όσο κυρίως για τα επαγγελματικά του. Άλλωστε, οι δυο τους μένουν στο «melissia resort», όπως αποκαλούν το περίφημο συγκρότημα των Μελισσίων, όπου μένουν κυριολεκτικά μεσοτοιχία κι εκεί πίνουν τον καφέ τους και τα λένε όλα.

Είτε πρωινός είναι, είτε απογευματινός, είτε οτιδήποτε άλλο, ο καφές αποτελεί το σημείο-κλειδί, όπου οι δυο τους τα λένε όλα. Όπως όλα τα λέει και η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος με την Ναταλία Γερμανού, από τα γενέθλια του καλού τους φίλου dj Valentino, στην οποία η Ναταλία είναι έτοιμη να του δώσει ένα «καυτό» φιλί στο… μάγουλο. Εξίσου χαρούμενος είναι και στην φωτογραφία που ανέβασε και με τον ίδιο τον dj Valentino.