Εκεί στον Alpha, είναι μία ωραία ατμόσφαιρα. Αλλά πολύ ωραία όμως. Κοιτάζει ο ένας να φάει την θέση του άλλου. Τί την θέση δηλαδή, και την θέση, και το μάτι και ό,τι άλλο υπάρχει... Και όχι μόνον θέλει ο ένας να φάει την θέση του άλλου, αλλά τον «άλλο» τον κάνει φίλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η «πικάντικη» είδηση της ημέρας θέλει πολύ γνωστή παρουσιάστρια μεσημεριανής εκπομπής, να έχει «κατσικωθεί» στα πλατό της Κάντζας και να διατυμπανίζει ότι δεν πρόκειται να φύγει, όχι η εκπομπή της να σταματήσει, αλλά το πρόγραμμα του καναλιού ολόκληρο.

Καστανή δεν την λες, ούτε γεματούλα την λες. Την λές όμως υπερβολικά φιλόδοξη. Αυτό βέβαια κακό δεν είναι. Αλλά αυτή, δεν θέλει, σου λέει, να εγκαταλείψει τα τηλεοπτικά πράγματα, με τίποτα. Μάλιστα, το γκοσιπάκι λέει ότι σε περίπτωση που η δική της εκπομπή δεν συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η wannabe σούπερ τηλεοπτική περσόνα δηλώνει διατεθειμένη να παρουσιάσει το πρωινό του σαββατοκύριακου στην θέση της Ναταλίας Γερμανού! Το φοβερό είναι ότι και θέλει να πάρει την θέση της Ναταλίας και προσπαθεί να την κάνει και φίλη της, ως δήθεν... θαυμάστριά της. Της το παίζει καλή, της το παίζει ευγενική κι από πίσω της παρακαλάει να φύγει η Ναταλία μπας και η ίδια πάρει προαγωγή!

Βρε τι κάνει ο κόσμος…Μέχρι και μεγαλοστέλεχος του καναλιού «πλευρίζει» η… επίδοξη σταρ, αυτό-προτεινόμενη για την θέση του πρωινού τ��υ Αlpha, μιλώντας μάλιστα ακόμη και για συμπαρουσιαστή! Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια σκέφεται να μιλήσει σε πρόσωπο-κλειδί του καναλιού, στο στιλ του ότι θέλει να πάρει την θέση της Ναταλίας, εάν δεν έχει ήδη μιλήσει! Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με όσους την άκουσαν με τα ίδια τους τα αυτιά, είπε μάλιστα: «Γιατί, τι παραπάνω έχει η Ναταλία από εμένα; Είναι πιο όμορφη; Είναι πιο έξυπνη; Είναι πιο έμπειρη; Το πολύ πολύ να είναι μεγαλύτερη σε ηλικία», φέρεται να λέει ήδη απ'έξω απ'έξω, στο πίτσι πίτσι της με μεγαλοστέλεχος του σταθμού.

Και δεν το έλεγες τόσο καιρό κορίτσι μου; Η Ναταλία άλλωστε εσένα περίμενε, δεν το ξέρεις; Πρόσεχε Ναταλάκι και φύλαγε τα νώτα του…Γιατί το κορίτσι έχει καλή πρόσβαση στην κα Ρούλα Κορομηλά. Μήπως σε αυτήν τα έλεγε όλα αυτά;