Είναι περίπου δύο χρόνια παντρεμένοι και όπως όλα δείχνουν, ζουν ακόμη τον μήνα του μέλιτος. Ο Matthew McConaughey και η αγαπημένη του Camila Alves παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει και μία κόρη. Δείχνουν πιο ευτυχισμένοι και χαλαροί από ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στην παραλία Trancoso της Βραζιλίας όπου πέρασαν τα Χριστούγεννα. Και εάν για κάποιους αυτές οι ημέρες είναι συνώνυμο με το καταχείμωνο και τα χιονισμένα τοπία, για το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μπάνια στην θάλασσα και ηλιοθεραπεία.

Ο 41 ετών σήμερα ηθοποιός έχει βρεί τον έρωτα της ζωής του στο μόλις 28 χρόνων μοντέλο. Ωστόσο, έγινε περισσότερο γνωστός από την σχέση του με την Penelope Cruz, η οποία παλιότερα μάλιστα φημολογείτο ότι είχε μείνει και έγκυος από τον πρωταγωνιστή.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Penelope είχε βγει και είχε δηλώσει ότι ο αγαπημένος της αντιπαθεί τα αποσμητικά, ενώ δεν είχε και πολύ καλή σχέση με το… μπάνιο. Δηλαδή, ούτε αποσμητικό έβαζε, ούτε πλενόταν. Από τότε έμεινε ως ο ηθοποιός με την βρώμικη μασχάλη…

Μια χαρά τον πήγε η Penelope. Είπε ότι ένας από τους λόγους που χώρισαν, ήταν ότι ο καλός της δεν πλενόταν… Γι’ αυτό τώρα κάνει μπάνια στην Βραζιλία. Κάνει το μπάνιο θάλασσας και μπανιέρας, δύο σε ένα…