Αυτό κι αν είναι σοκ: ζευγάρι με την Νατάσσα Θεοδωρίδου θέλουν οι φήμες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής μόνο ερωτική εξομολόγηση δεν της έκανε! «Σ’ ευχαριστώ που σε γνωρίζω και που συζητάμε», ήταν μόνο μία από τις ατάκες του παρουσιαστή και -επιτέλους- θα ασχοληθούμε και με κάτι άλλο εκτός από το σίριαλ με την Νάντια Μπουλέ.

Προ ημερών στα περιοδικά είδαμε τον Γρηγόρη και την Νατάσσα σε εστιατόριο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του παρουσιαστή, ωστόσο, ουδείς μπορούσε να πει γιατί ήταν τόσο κεφάτοι, χαλαροί και χαμογελαστοί. Απ’ ότι φαίνεται, πάντως, αυτή δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία τους συνάντηση!

«Νατάσσα, ενώ σε αυτή την εκπομπή ακούγονται μόνο ροκ ελληνικά και ξένα, για μια φωνή σαν την δική σου, για μία από τις ωραιότερες που έχουμε στην Ελλάδα, σε ευχαριστώ που σε γνωρίζω και που συζητάμε όλα αυτά», είπε στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Γρηγόρης.

Το «γλείψιμο» για τις φωνητικές ικανότητες να το προσπεράσουμε... Όμως, τι συζητάνε μεταξύ τους και την ευχαριστεί δημόσια; Αν υποψιαστώ για την Μπουλέ, θα πεθάνω!

Και τα «σιρόπια» του Άρνι για την Νατάσσα συνεχίστηκαν, με τον πρώτο να προτείνει στον συνεργάτη του στο ραδιόφωνο Θανάση Π��τρα να... κάνουν αφιέρωμα στην τραγουδίστρια! Αυτοί δεν είναι που παίζουν μόνο ροκ; Αααα... Εκτός κι αν η «κόκκινη γραμμή» δεν είναι πενιά και κάπου έχουμε μπερδευτεί εμείς!

Ιδιαίτερη αδυναμία στην Νατάσσα δείχνει τελευταία ο Γρηγόρης - πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί της ήταν το περασμένο Σάββατο, μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον πρώην κουμπάρο Γιάννη Λάτσιο.

Βρε λέτε να έχουμε νέο ειδύλλιο στην showbiz και, επιτέλους, να ξεπεράσαμε τον «σκόπελο» Νάντια; Στα πηγαδάκια, πάντως, η φήμη για την σχέση του παρουσιαστή με την τραγουδίστρια όλο και φουντώνει...