Μυαλό δεν βάζει ο Γιώργος Λιάγκας που κάθε μέρα φροντίζει να κάνει ή να πει μια χοντράδα στο «Πρωινό Mou» λες κι αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής. Μετά την γνωστή χειρονομία προ εβδομάδων και τις μπηχτές προς κάθε κατεύθυνση, σήμερα ήρθε η ώρα να μας ενημερώσει ότι βαρέθηκε τα θέματα!

Καλεσμένος στο «Πρωινό Mou» ήταν ο Πάνος Βλάχος, που υποδύεται τον Τζώρτζη στη «Ζωή της Άλλης». Ο ηθοποιός ξεκίνησε να μιλάει για την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, κάνοντας μια αναδρομή στις ομάδες που έπαιξε ως αμυντικό χαφ.

«Επιτέλους ένας άνθρωπος να μ��λήσω αντρικά σε αυτή την εκπομπή», είπε ο Λιάγκας και η Φαίη όλο απορία ρώτησε «τι θέλει να πει ο ποιητής;».

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο καλός της, λέγοντας: «τόση ώρα βαρέθηκα! Νύχια, μαλλιά, πόδια... τι να κάνω κι εγώ;»!

Στο... παιχνίδι μπήκε και ο καλεσμένος, που επεσήμανε ότι τώρα θα μιλήσουν με άλλους όρους, όπως μπακ, δεξί εξτρίμ και τα λοιπά. «Επιτέλους, να μιλήσουμε λίγο ανδρικά», συμφώνησε ο οικοδεσπότης.

Μα δεν έχει πει κανείς στον Λιάγκα τι ακριβώς γίνεται και λέγεται στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές; Εκτός κι αν νομίζει πως το πρωινάδικο είναι σαν αθλητικό μαγκαζίνο και θα μιλάνε κάθε μέρα και κάθε ώρα για μπάλα, μεταγραφές και... αθλητές.

Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν κατακεραύνωσε και την μαγειρική! Αλλά να μου πεις, εκεί εμφανίζεται μόνο στο τέλος και πάντα για να φάει...