Το «ξεκατίνιασμα» πάει σύννεφο όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Δηλαδή κυρίως στο εξωτερικό πάει, αφού και οι διάσημοι έχουν τις κόντρες τους και το δείχνουν κιόλας. Tom Cruise και Katie Holmes θα… σνομπάρουν φέτος τα Oscar, στα οποία σύμφωνα με πληροφορίες αρνούντ��ι να παραστούν.

Αιτία, η παρουσιάστρια της φετινής απονομής Anne Hathaway, την οποία δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστή! Ο Tom Cruise και η Katie Holmes ισχυρίζονται ότι η 28χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια σατίρισε με πολύ άσχημο τρόπο την σύζυγο Cruise σε εμφάνισή της στην εκπομπή Miley Cyrus show και της τα έχουν... μαζεμένα.

Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός του μάλιστα, το διάσημο ζευγάρι ισχυρίζεται ότι η Hathaway θα έπρεπε να ντρέπεται, καθώς οι δυο τους είχαν σταθεί και με το παραπάνω στην καλή τους φίλη και συνάδελφό τους όταν εκείνη είχε χωρίσει από τον Raffaello Follieri και περίμεναν την ελάχιστη… ανταπόδοση.

Αποτέλεσμα; Τώρα, δεν θέλουν ούτε να την βλέπουν ούτε να την ακούν. Και η μπάλα πήρε και εκείνη και τον συμπαρουσιαστή της James Franco.


Επισήμως, ισχυρίζονται ότι δεν θα πάνε λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ανεπισήμως, αν δουν την Hathaway, μπορεί και να χρειαστεί να τους χωρίσουν…


Κι όλα αυτά, δύο μήνες πριν την τελετή απονομής των φετινών βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας κινηματογράφου. Σκεφτείτε όσο πλησιάζει ο καιρός τί θα γίνει.