«Για κάποιους μήνες το έχουμε ξεχάσει το μαγείρεμα γιατί δεν προλαβαίνω τώρα», είπε αποκλειστικά στην «Πρ��ινή Μελέτη» η Μαρία Μπεκατώρου και για ακόμα μία φορά εξέφρασε την χαρά της που έχει φτάσει στο τέλος του «Just The 2 Of Us». Παράλληλα, ευχήθηκε να αποκτήσει σύντομα ένα παιδάκι, ενώ δήλωσε πως αν πάει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην Eurovision θα του κάνε�� φωνητικά!

Αναφερόμενη στο «Just», η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν ξεκίνησε το σόου πίστευε πως θα μείνει το πολύ για ένα μήνα. «Φωνητικά δεν είμαι δυνατή», πρόσθεσε και δεν παρέλειψε να εκφράσει την στεναχώρια της για τις αποχωρήσεις των παικτών με τους οποίους ήρθε κοντά μέσα από το πρόγραμμα του Mega. «Είναι λίγο απρόβλεπτο το παιχνίδι... Κανέναν δεν φοβάμαι», συνέχισε.

«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και έχω φτάσει πολύ κοντά. Έχω φτάσει στην πηγή και το έχω πιει το νερό και έχω ξεδιψάσει», εξομολογήθηκε η Μαρία και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έχει άγχος κάθε φορά που τραγουδά, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να είναι καλύτερη στις πρόβες παρά στα live.

Η παρουσιάστρια ��ίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο σόου, ενώ εξέφρασε την υποστήριξή της στην συμμετοχή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην Eurovision, λέγοντας πως, αν τελικά μας εκπροσωπήσει, θα του κάνει φωνητικά μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Όσο για το τι εύχεται στον εαυτό της για την νέα χρονιά που ξεκίνησε; «Το ωραίο που έχει ξεκινήσει θα ‘θελα να κρατήσει λίγο ακόμα. Θέλω να είμαι καλά με την οικογένειά μου και με τον άνδρα μου και, αν θέλει ο Θεός να μου στείλει ένα παιδάκι, να μου το στείλει», είπε χαρακτηριστικά.