Στα σκαλοπάτια της Madonna κατέληξε ένας ληστής που προσπάθησε να ξεφύγει από την αστυνομία! Η «βασίλισσα της ποπ» βρισκόταν στην οικία της στο Λονδίνο την ώρα του συμβάντος, ωστόσο, δεν πήρε χαμπάρι μιας και ήταν μαζί με τον αγαπημένο της, Brahim Zaibat.

Ο 30χρονος κακοποιός -που πλέον δίνει μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο- έπεσε από διαμέρισμα του 6ου ορόφου στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης και «προσγειώθηκε» στην πίσω πόρτα της Madonna!

Ένας από τους άνδρες ασφαλείας της 52χρονης σταρ βγήκε από το 10 εκατομμυρίων σπίτι για να δει τι είχε συμβεί. Λες να νόμιζαν ότι έπεσε κανένας παπαράτσι που είχε πάει να την «τσακώσει» με το 24χρονο αμόρε;

Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως στα σκαλιά της σταρ βρισκόταν ένας ληστής με καταγωγή από χώρα της ανατολικής Ευρώπης, ο οποίος και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Αυτός ο άνδρας πέρασε έξω από το σπίτι της Madonna όσο τον κυνηγούσε η αστυνομία. Απεγνωσμένος, μπήκε στην πολυκατοικία δίπλα από το σπίτι της και, όταν οι αστυνομικοί τον στρίμωξαν στον 6ο όροφο, εμφανίστηκε στο παράθυρο και προσπάθησε να το σκάσει. Όμως, έχασε την ισορροπία του», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Η Madge δεν εμφανίστηκε καθόλου στο σκηνικό, ούτε όταν οι αστυνομικοί κατέφτασαν στα σκαλοπάτια της. Σιγά μην άφηνε την αγκαλιά του boy toy της για να ασχοληθεί με έναν ληστή...

Η αστυνομία ζήτησε το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης που βρίσκονται στο χλιδάτο σπίτι της σταρ, ενώ ο εκπρόσωπός της δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Δώσαμε στην αστυνομία όλα όσα χρειάζεται. Δεν μπορώ να πω αν η Madonna ήταν παρούσα την ώρα του συμβάντος», είπε ο επικεφαλής των ανδρών ασφαλείας της τραγουδίστριας.

Έλα τώρα... μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Ο κόσμος το έχει τούμπανο για το πού βρίσκεται και με ποιόν αυτές τις ημέρες η 52χρονη...