Σθεναρά παλεύει τον καρκίνο ο Michael Douglas, που δεν το βάζει κάτω. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι πρόσφατες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τις διακοπές του στη Χαβάη.


Ο 66χρονος ηθοποιός, εμφανώς ανανεωμένος και πιο υγιής σε σύγκριση με την σοκαριστική αποστεωμένη φιγούρα που αντικρίζαμε στα εξώφυλλα των περιοδικών, έχει πάρει ξανά τα κιλά που έχασε κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών, ενώ δείχνει νεότερος,σφύζοντας από όρεξη για ζωή.

Ο Douglas μαζί με την 41χρονη σύζυγο του Catherine Zeta- Jones, επέλεξαν την Χαβάηπροκειμένου να αποδράσουν αλλά και να ξεφύγουν λιγάκι. Μαζί με τα δυο τους παιδιά, τον 10χρονο Dylan και την 7χρονηCary Zeta, έπαιξαν στη θάλασσα, κολύμπησαν , ενώ ο Douglas έκανε μέχρι και surfing, «παλεύοντας» με τα κύματα.


Φύλακας άγγελοςτου όλη την ώρα ήταν η Zeta Jones,η οποία τον κοιτούσε γεμάτη αγάπη και θαυμασμό όση ώρα ο ίδιος έκανε surfing.«Απόδειξη» είναι ότι με το που ο σύζυγος της αρρώστησε με καρκίνο του φάρυγγα, η 41χρονη ηθοποιός στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του, ενώ παράτησε και την καριέρα της απορρίπτοντας τουλάχιστον ένα πρωταγωνιστικό ρόλο από αυτούς που της προτάθηκαν.