Το αρχαίο ρητό ότι πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα κρύβεται το μυαλό μιας γυναίκας θέλησε να επιβεβαιώσει η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μιλώντας στο Μες στην Καλή Χαρά αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν που έλεγε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος πρέπει να κάνει μία εκπομπή σαν το «Βράδυ».

«Πριν από δύο χρόνια, σε ένα τραπέζι με τον Γιάννη Λάτσιο και δύο φίλους είχα πει ότι ο Πέτρος αυτό πρέπει να κάνει. Ε και το έκανε», είπε. Πρόσθεσε επίσης ότι της αρέσει πολύ η εκπομπή, ότι δεν θέλει να βγαίνει τις Πέμπτες για να την βλέπει, και ότι όταν ο Κωστόπουλος της ζητάει να βγούνε Πέμπτη έχει νεύρα.

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε και στην κριτική που κάνει στον Κωστόπουλο, αποκαλύπτοντας ότι δεν την δέχεται αμέσως, ενώ απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι τον βρίσκει καλό ως κριτή του Greek Idol.

Σε ότι αφορά την ίδια είπε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει τον κριτή στη μαγειρική ή στο τραγούδι, λέγοντας χαρακτηριστικά «ο καθένας στο είδος του».

Για τη γνωριμία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο είπε ότι έγινε κατά τη διάρκεια γυρίσματος ενός γιορταστικού show και πρόσθεσε: «Ήμουν αρραβωνιασμένη τότε και εκείνος είχε μια σχέση. Υπήρχε παράθυρο στις σχέσεις μας που έμπαζε. Ε, εγώ χώρισα. Ο Πέτρος άργησε λίγο να χωρίσει"


Τέλος σε ό, τι αφορά την πρόταση γάμου που της είχε κάνει τότε ο Π. Κωστόπουλος είπε: «Με πήρε και μου είπε “22 ή 26” και είπα 26". Πρόσθεσε πάντως ότι μέχρι να δει τυπωμένα τα προσκλητήρια δεν το είχε πει στους δικούς της. "Βέβαια, δεν το είπα αμέσως στους δικούς μου γιατί ήθελα να ‘μαι σίγουρη. Το είπα όταν τυπώνονταν οι προσκλήσεις γιατί λέω “κάτσε μην αλλάξουμε γνώμη, γίνουμε ρεζίλι και κλαίει και η μαμά”», είπε χαρακτηριστικά.