Τι το’ θελε η Ελένη το παιχνίδι με τα buzzer σήμερα το πρωί; Ξινό της βγήκε. Τι ξινό δηλαδή που στο τέλος θα τρέχει και δεν θα φθάνει.

Η παρουσιάστρια θέλησε να δοκιμάσει στον «αέρα» της εκπομπής το νέο παιχνίδι που μοιράζει στο κοινό, το οποίο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το «πρόσωπο, ζώο, πράγμα» που παίζαμε παλιότερα. Ο παίκτης πατάει το κεντρικό κουμπί της συσκευής κι αυτό ξεκινάει να λέει την αλφάβητο. Μόλις ο παίκτης το ξαναπατήσει, εκείνο σταματά τυχαία σε ένα γράμμα. Το ίδιο συνέβη και το πρωί της Πέμπτης.

Σταμάτησε η συσκευή στο γράμμα ν και όλο το πάνελ της εκπομπής που συμμετείχε στο παιχνίδι, άρχισε να σημειώνει το πρώτο πράγμα που ερχόταν στο μυαλό του καθενός από το γράμμα ν. Ο χρόνος τελείωσε. Με το που χτύπησε το καμπανάκι, η Αση Μπήλιου, που δεν είχε προλάβει να τελειώσει αυτά που έγραφε, φώναξε: «Όχι ρε… μαλ**α!»

Η Ελένη γούρλωσε τα μάτια και άρχισε να ουρλιάζει: «Ρε πως ξεφεύγουμε εδώ σε αυτήν την εκπομπή; Μπιπ και συγγνώμη να πεις. Μπιπ και συγγνώμη».

«Εγώ το είπα», έσπευσε να την υποστηρίξει ο Μουτσινάς, αλλά η Ελένη δεν…μάσησε και του απάντησε: «Αφού ακούστηκε η ξανθιά φωνή!»

Τώρα, τί σχέση έχει το ξανθό χρώμα των μαλλιών με την φωνή, μην μας ρωτήσετε, θα σας γελάσουμε. Είδατε όταν αφεθούν όλοι πως τα βγάζουν όλα στην φόρα; Για πές μας Ασούλα, μήπως έφταιγε ο ανάδρομος για την βρισιά;

Δείτε το απόσπασμα από τον Καφέ.