‘Η πολλή παρέα με τον Ψινάκη κάνει, ή θέλει πραγματικά να δείξει ότι έχει επανέλθει… δριμύτερη.

Η παλιά καλή Ελένη επέστρεψε και πάλι κοντά μας. Και επέλεξε την ημέρα των Θεοφανίων για να εμφανιστεί με ένα απιστεύτου παπούτσι, μαύρο, δερμάτινο, με πολλά λουράκια μπροστά και τίγκα στην γούνα από πίσω, του Οίκου Loewe: Από τον οποίο ήταν και το ρούχο της.

Το παπούτσι έκανε θραύση με το που μπήκε η Ελένη στο στούντιο. Μα είναι δυνατόν να σκάσει μύτη με το παπούτσι-γουνάκι και να μην την σχολιάσουν; Άλλωστε το παιχνίδι με τις λέξεις το ξεκίνησε η ίδια: «Έχω μία απορία… το γουνάκι μπαίνει πριν ή μετά;» Και ο στενός της συνεργάτης Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, στον οποίο η Ελένη συγχωρεί τα πάντα και δεν παρεξηγείται με ό, τι και να της πεί, έκανε το χιούμορ του: «Ελένη χάρισέ μου το γουνάκι σου!»

Το γουνάκι της Ελένης σχολιαζόταν για κανένα πεντάλεπτο στην εκπομπή, μέχρι που η συζήτηση για το θέμα κόπηκε όταν η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε: «Μα θέλω να μου πούνε τι παπούτσι είναι αυτό που μου φέρανε…»

«Τι να είναι Ελένη μου; Τάρας μπούλμπα», είπε ο Θοδωρής, ενώ οι υπόλοιποι… έτρεξαν να το «σώσουν»: «Από ένα σύνολο τώρα, στο παπούτσι θα μείνουμε;»

Μην χάσετε εσείς να κάνετε το κοπλιμέντο στην υπέρλαμπρη θεά... Όχι, παιδιά, μην μείνετε εκεί. Αλλά μην βάλετε τα παπούτσια της Ελένης, δίπλα στις μπότες που φορά αυτό το διάστημα ο Ηλίας Ψινάκης, γιατί με κάτι παρόμοια έκοβε ξύλα προχθές στο σαλέ του στα τρία-πέντε πηγάδια. Μπορείτε επίσης εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε και για σκιουράκια στο δάσος. Κανείς δεν θα καταλάβει ότι φοριούνται κιόλας...