Όλες τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει για ακόμα μια φορά η 23χρονη Irina Shayk που εδώ και σχεδόν ένα χρόνο είναι στο πλευρό του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Cristiano Ronaldo.


Η ρωσίδα καλλονή, πόζαρε για λογαριασμό ισπανικής φίρμας μαγιό και εσω��ούχων, καθώς έχει επιλεγεί για φέτος το πρόσωπο της συγκεκριμένης εταιρίας. Και όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες, το 23χρονο μοντέλο αποδείχτηκε ιδανική επιλογή.


Αλλάζοντας πολλά και διαφορετικά μαγιό, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της για ακόμα μια φορά: τα καλλίγραμμα γυμνασμένα και μαυρισμένα πόδια της «έβγαζαν μάτι» στην κυριολεξία ενώ οι σέξι πόζες της δικαίωσαν τον χαρακτηρισμό της ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα μοντέλα της διεθνούς μόδας.


Η Irina πάντως δεν είναι άσχετη με το αντικείμενο, καθώς έκανε το ντεμπούτο της μέσω του Sports Illustrated το 2007, όταν πόζαρε με μαγιό για τις σελίδες του περιοδικού, κάτι που την καθιέρωσε έκτοτε ως ένα από τα νέα ανε��χόμενα μοντέλα.


Σήμερα, 4 χρόνια μετά η 23χρονη αποτελεί διεθνούς φήμης μοντέλο, κάτι στο οποίο βοήθησε ομολογουμένως και η σχέση που διατηρεί με τον Ronaldo. Παρά τις περιπέτειες του 25χρονου ποδοσφαιριστή με την μητέρα του μωρού του η οποία αποδείχτηκε ότι είναι μια 20χρονη Βρετανίδα που τον πολιορκεί στενά για την επιμέλεια, η Shayk στέκεται συνεχώς πλάι του αψηφώντας τα πάντα, και τον στηρίζει.