Κανονικότατα «στόλισαν» το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά σε τηλεοπτική εκπομπή, σχολιάζοντας φωτογραφία από τον γιορτινό περίπατό τους στην γενέτειρα της παρουσιάστριας! Από... «Αϊσέ» μέχρι... «πατατοκροκέτα» κυμάνθηκαν οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν on air και τα «καρφιά» έδωσαν και πήραν.

Το ζεύγος της ζώνης 10 - 1 πέρασε μερικές από τις ημέρες των γιορτών στο χωριό της Φαίης στις Σέρρες, με τον φωτογραφικό φακό να το απαθανατίζει κατά την διάρκεια μιας βόλτας.

Αυτή ακριβώς η φωτογραφία στάθηκε αιτία και αφορμή για να χύσει χολή ο Νίκος Μουτσινάς και το υπόλοιπο team του «Δέστε Τους», που δεν δίστασαν να... «καρφώσουν» το ζευγάρι και τον καθένα ξεχωριστά!

«Πού είναι αυτή η φωτογραφία;», ρώτησε ο Μουτσινάς και όταν του απάντησαν ότι είναι από τις Σέρρες εκείνος έσπευσε να σχολιάσει πως το ντύσιμο της Φαίης και του Γιώργου παραπέμπει σε... στέπα.

Ε, δεν είχε και άδικο ο Νίκος - απλά θα μπορούσε να το πει και πιο κομψά βρε παιδί μου! Μπορεί το ντύσιμο να ήταν το μαύρο του το χάλι, αλλά χάθηκε ο κόσμος για λίγο παραπάνω τακτ;

«Ας μείνουμε λίγο εδώ στην Αϊσέ, γιατί αυτό το ντύσιμο δεν υπάρχει. Αυτό το ροζ, το κακορόζ που λένε... από πάνω υπάρχει ένα μανίκι χωρίς χεράκια...», σχολίασε ο παρουσιαστής που δεν άφησε «παραπονεμένο» τον Λιάγκα.

Όταν η Μαρία Ηλιάκη έσπευσε να δικαιολογήσει το τεράστιο πανωφόρι τγης Φαίης λέγοντας πως ίσως ήταν του άνδρα της, ο Μουτσινάς το πέταξε πάλι το «καρφί»: «δεν ήταν ποτέ τόσο αδύνατος ο σύζυγος για να είναι δικό του το μπουφάν», είπε και βρήκε... υποστηρικτή στο πρόσωπο του Νότη Χριστοδούλου που αποκάλεσε τον Λιάγκα «πατατοκροκέτα».

Αδυναμία στο ζεύγος έχει ο Μουτσινάς, πάντως: λίγη ώρα αργότερα, σχολιάζοντας την ατάκα της Φαίης στην σημερινή εκπομπή ότι θα πάνε γλυκό στον Πέτρο Μπούτο, είπε ότι θα πάνε με γεμάτα χέρια για να φύγουν με... ακόμα πιο γεμάτα!

Tέτοιες... αγάπες βλέπουμε στο γυαλί και μας πιάνει μια συγκίν��ση! Αλλά τι να σου κάνει και ο Μουτσινάς; Είναι και στο πρωινό που χάνει κατά κράτος από την εκπομπή των Σκορδαλιαγκέων, βλέπεις, οπότε κάπως πρέπει να υποστηρίξει κι αυτός την Ελένη...