Τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής τους ζουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως εξομολογούνται οι ίδιοι στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κι όμως, την στιγμή που οι παπαράτσι περιμένουν στην «γωνία» για ένα κοινό τους πλάνο, εκείνοι εξακολουθούν να είναι πιο προσεκτικοί και διακριτικοί από ποτέ.

Αν και πέρασαν μάλιστα μαζί τις ημέρες των γιορτών, κανείς δεν τους είδε να κυκλοφορούν δημόσια.

Η Ζέτα έφυγε το πρωί της Παρασκευής, την παραμονή των Χριστουγέννων, με προορισμό την Λευκωσία, για να βρεθεί στον αγαπημένο της. Δεν το είπε σε κανέναν, παρά μόνον σε δύο τρεις δικούς της φίλους. Ήταν μάλιστα τόση η αγωνία της να βρεθεί στο πλευρό του τραγουδιστή που επέστρεψε την επομένη, ανήμερα τα Χριστούγεννα, αφού έπρεπε το ίδιο βράδυ να βρίσκεται στο Μικρό Παλλάς όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Τυφλοσούρτης.

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, όμως, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να ανταποδώσει το ταξίδι αστραπή και λίγες ώρες μετά την συνέντευξή του στο κανάλι Σίγμα, πέταξε για την Αθήνα. «Οι δυο τους βρέθηκαν αρχικά μετά την επιστροφή του και κανόνισαν να περάσουν μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ετσι, η Ζέτα κανόνισε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της κάτω από την Ακρόπολη. Ήταν πολύ λίγα άτομα, οι ά��θρωποι που εμπιστεύεται εκείνη, δηλαδή η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευράς και δύο κολλητές της που δεν της αποχωρίζεται ποτέ», αποκάλυψε στο περιοδικό People στενός φίλος του ζευγαριού και συνέχισε:

«Δεν ξεκόλλησε ο ένας από την αγκαλιά του άλλου και η Ελισάβετ με το γνωστό της χιούμορ τους πείραζε συνεχώς. Πέρασαν πολύ όμορφα και μάλιστα, όταν οι καλεσμένοι τους έφυγαν τις πρώτες πρωινές ώρες, εκείνοι έμειναν μαζί στο σπίτι της. Την επόμενη μέρα, ο Μιχάλης πήγε στο σπίτι του στα νότια προάστια όταν εκείνη έφυγε για το θέατρο».

Εντωμεταξύ, μια και η Ζέτα πηγαινοέρχεται όλο και περισσότερο πλέον στα νότια προάστια, ο φακός του περιοδικού ΟΚ, την «συνέλαβε» να ψωνίζει στα μαγαζιά της Γλυφάδας, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πιο αδύνατη από ποτέ. Όσο για το τι ψώνισε; Αυτό δεν κατάφερε να το μάθει… κανείς!