Το γύρο του Διαδικτύου κάνει σήμερα ένα ακόμη βίντεο από τη στιγμή της αποχώρησης της Δέσποινας Βανδή από την πίστα.


Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε κατ΄ αποκλειστικότητα του STAR, η Δέσποινα Βανδή αν και νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν, προσπαθεί να μην στενοχωρήσει τους πολυάριθμους θαυμαστές της που έχουν έρθει να κάνουν ρεβεγιόν μαζί της και μένει όσο περισσότε��ο μπορεί πάνω στην πίστα.


Χωρίς να δείξει σημάδια ότι κάτι συμβαίνει, δίνει τις ευχές της στον κόσμο που την αποθεώνει χωρίς να ξέρει τι μαρτύριο περνά εκείνη την ώρα η τραγουδίστρια, αποχωρεί για το καμαρίνι της και λίγη ώρα αργότερα μεταφέρεται σε Ιδιωτικό Θεραπευτήριο προκειμένου να λάβει την κατάλληλη περίθαλψη.


Η Δέσποινα Βανδή νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, ωστόσο η κατάσταση τηςμέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό της Σωτήρη Αδαμίδη «είναι πολύ καλύτερα και αυτό πιστεύουμε ότι είναι ένα σημάδι θετικής ανταπόκρισης στο θεραπευτικό σχήμα που ακολουθεί, έχει ακόμα δρόμο μπροστά της να διανύσει σε σχέση με την θεραπεία της, και την οποία θα επαναξιολογήσουμε με τα δεδομένα της αυριανής ημέρας. Είναι απύρετη, νιώθει καλύτερα, και δεν έχει την συμπτωματολογία με την οποία μας ήρθε».


Αν και προς το παρόν οι επισκέψεις απαγορεύονται, στο πλευρό της βρίσκονται ο σύζυγος της Ντέμης Νικολαϊδης, τα παιδιά της και φίλοι της.Το πότε θα πάρει εξιτήριο είναι ακόμα άγνωστο, ωστόσο η Δέσποινα ανυπομονεί να βρεθεί κοντά στους αγαπημένουςτης αλλά και κοντά στους θαυμαστές τηςπου περιμένουν να την απολαύσουν.


Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της αποχώρησης της, το οποίο «ανέβηκε» στο Διαδίκτυο μέσω του Facebook και της ιστοσελίδας«Κι ο Θεός έπλασε τη Δέσποινα», που έχουν αναρτήσει φανατικοί θαυμαστές τ��ς…