Μπορεί η Άννα Βίσση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς να ανέβασε 40 πυρετό, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να την εμποδίσει από το να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει για χάρη του αγαπημένου της φίλου και σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, που ήρθε αποκλειστικά από την Γαλλία για να την απολαύσει.


Το 2011 φαίνεται πως δεν μπήκε και τόσο καλά για τους σταρς, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SΤΑR, με το «καλή χρονιά» η Άννα Βίσση αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, ανέβασε υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ο γιατρός διέγνωσε ίωση. Μάλιστα, της απαγόρεψε να τραγουδήσει ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση της.


Ωστόσο, παρά τις συμβουλές του γιατρού και τον υψηλό πυρετό, η τραγουδίστρια το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε κανονικά στο κέντρο όπου τραγουδά με τον Σάκη Ρουβά, ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες τόσο για χάρη του κοινού της που πήγε να την ακούσει, όσο και για χάρη του αγαπημένου της σχεδιαστή, στον οποίο αφιέρωσε και ένα της τραγούδι όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο.


Ο Γάλλος σχεδιαστής που ήταν εκεί μαζί με την παρέα του, μπορεί να μην ήξερε τα λόγια των τραγουδιών, αλλά όπως θα δείτε το κατευχαριστήθηκε. Μάλιστα, σχεδίασε ειδικά για την Άννα Βίσση ένα μωβ φόρεμα, με το οποίο η τραγουδίστρια άνοιξε το πρόγραμμα προκειμένου να τον τιμήσει.


Στο νυχτερινό κέντρο ήταν και η οικογένεια της Άννας Βίσση, που ταξίδεψε από την Κύπρο ώστε να κάνουν μαζί γιορτές…