Μπορεί να ανήκει στις ηθοποιούς που έχουν κερδίσει Όσκαρ και να είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλυγουντ, όμως η Halle Berry θα μπορούσε εύκολα να τα παρατήσει όλα για χάρη της μόλις δυο χρονών κορούλα της Nahla.

Η 44χρονη ηθοποιός που κατά πως φαίνεται βάζει την μητρότητα σε πρώτο πλάνο, δήλωσε ότι από τότε που γέννησε την κόρη της άλλαξαν οι προτεραιότητες της: «Η κόρη μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, γιατί από τότε που γεννήθηκε, απέκτησα ένα σκοπό και είμαι εδώ για ένα σκοπό».


Και συνέχισε: «μ΄αρέσει να γυρίζω ταινίες, αλλά αν έπρεπε, θα τα παρατούσα όλα για να είμαι με την κόρη μου, γιατί η Nahla είναι η αγάπη της ζωής μου».

Η κόρη της, όπως είπε την καλυτερεύει ως άνθρωπο ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι επηρεάζει και το γούστο της για τους άντρες! «Κάθε επιλογή συντρόφου που κάνω, δεν είναι πια για μένα αποκλειστικά, αλλά και για την κόρη μου αφού κοιτάω τι θα είναι το καλύτερο για εκείνη».


Αν κρίνουμε πάντως από τον Olivier Martinez με τον οποίο η Halle Berry έχει σχέση τους τελευταίους μήνες, τότε η μικρή Nahla σίγουρα έχει γούστο…