Η Κατερίνα Στικούδη θέλει να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι. Μας το ξεκαθάρισε. Μας το υπενθύμισε. Μας έκανε να το εμπεδώσουμε.

Σήμερα το πρωί το είπε για μία ακόμη φορά στον Γιώργο και την Φαίη. «Θέλω να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι με πολύ κόσμο, φασαρία και πολλές εκπλήξεις. Δεν θέλω κάτι συνηθισμένο».

Η παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και παίκτρια του Just the two of us μίλησε για την σέξι πλευρά της, αρνούμενη ότι πρέπει όλοι να την συζητάνε για την σέξι πλευρά της. «Δε νομίζω ότι είναι η μοναδική που έχει βάλει σορτσάκι ή καυτό ρούχο. Με ευχαριστεί που όλοι μιλάνε για την εξωτερική μου εμφάνιση με τα καλύτερα λόγια, αλλά όχι ότι είναι για εμένα το άλφα και το ωμέγα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό, τι αφορά την καλά κρυμμένη προσωπική της ζωή, η Κατερίνα είπε πολύ απλά πως ούτε στερείται πράγματα, ούτε ζει διαφορετικά από τους υπόλοιπους. «Δεν θα το επιδιώξω βέβαια, αλλά θα είμαι κάπως πιο προσεκτική».

Είναι άλλωστε πολύ μικρή, μόλις 25 ετών: «Η μαμά μου θέλει να παντρευτώ να κάνω παιδί, αλλά εγώ της λέω ότι αυτό θα γίνει όταν έλθει η ώρα. Απλά θέλω κι εγώ, όπως όλοι τον χρόνο μου».