Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η Χρύσα Παππά, εκτός από εξαιρετική ηθοποιός και απόφοιτος της Δραματικής σχολής, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην σχολή της Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Και εάν ελάχιστοι γνώριζαν ότι η πρωταγωνίστρια από τα Μυστικά της Εδέμ, κανείς δεν ήξερε ότι η τηλεοπτική «Μελίτα» που πλέον γνωρίζουν οι πάντες, έχει δουλέψει ως πωλήτρια και ως πλασιέ βιβλίων, προτού γίνει ηθοποιός.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν πωλήτρια στα Hondos center. Δεν έκανα τίποτα φοβερό. Εμαθα ότι ζητούσαν δουλειά, πήγα εκεί, άφησα ένα βιογραφικό και με πήραν! Αυτό. Γενικά έχω κάνει πολλές δουλειές. Μετά δούλεψα και πάλι ως πωλήτρια σε μαγαζί με παπούτσια αυτή τη φορά και μετά ως πλασιέ βιβλίων».

Χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί, ή να θελήσει να αποφύγει ερωτήσεις, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Πρωινό mou, όπου μίλησε και για την σειρά που «σαρώνει» σε νούμερα τηλεθέασης εδώ και δύο χρόνια, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Μου αρέσει και να είμαι μόνη μου και να είναι σε μία σχέση. Περνάω εξίσου καλά και στα δύο και νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη και από τα δύο. Σε ό,τι αφορά τα δεδομένα που ζητάω από έναν άντρα, δεν υπάρχουν standards. Οκ, άλλα πράγματα ζητά κάθε γυναίκα στα 23 και 24 της και άλλα στα 30. Τώρα, για παράδειγμα νιώθω την ανάγκη, όταν γυρίζω σπίτι να κοιμηθώ με έναν άντρα, κάτι που δεν μου συνέβαινε παλιότερα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει η εργένικη ζωή».

Η Χρύσα Παππά μίλησε για τα όμορφα παιδικά της χρόνια, αλλά και το μεγάλο παράπονο των γονιών της. «Ξέρω πως αυτή την στιγμή θα ήθελαν να με βλέπουν να μην είμαι ηθοποιός, να είμαι δασκάλα σε κάποιο σχολείο ενδεχομένως, να έχω κάνει και δύο παιδιά και να είμαι πιο… τακτοποιημένη, αλλά θα γίνει και αυτό. Απλά θέλω τον χρόνο μου».