Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι η Ρίκα Βαγιάννη, η οποία μετακομίζει μόνιμα στην Αυστραλία!

«Mετακομίζουμε για την Αυστραλία. Ο σύζυγός μου είναι πανεπιστημιακός. Η δουλειά του πολύ συχνά τον τραβάει στο εξωτερικό. Είπαμε φέτος να το κάνουμε λίγο πιο οργανωμένα και όλη η οικογένεια, ούτως ώστε να μην χωριστούμε», δήλωσε στην Χριστίνα Πολίτη, που την επισκέφθηκε στο σπίτι της, το οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται κυριολεκτικά σε αποσύνθεση, λόγω του ότι η οικογένεια φεύγει για το εξωτερικό.

Θέλοντας λοιπόν να συνοδεύσει τον σύζυγό της Νίκο Στεφανή στο Περθ όπου θα εργάζεται πλέον εκείνος – και για κανέναν άλλο, τουλάχιστον προφανή, λόγο – η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εγκαταλείπει την Ελλάδα για ένα μέρος που βρίσκεται «δυο βήματα» από εδώ. Την Αυστραλία.

Όχι, μην νομίζετε ότι ο λόγος της μετακόμισής της αφορά τα όσα λέγονται και γράφονται για την Eurovision, ή άλλου είδους σχόλια σχετικά με ανθρώπους της τηλεόρασης. Ο λόγος είναι ότι αποφάσισε να δώσει βαρύτητα στην οικογένειά της.

Αρχικά, το πλάνο της οικογένειας προέβλεπε να μείνει στην Αυστραλία για τρεις μήνες, ωστόσο φαίνεται ότι η παραμονή τους θα διαρκέσει πολύ περισσότερο, ίσως και επ’ αόριστον. Είναι τόσο αποφασισμένη, δε, η Ρίκα γι’ αυτό, που δεν την πτοεί τίποτα. Ακόμη και το γεγονός ότι ο γιος της πηγαίνει σε παιδικό σταθμό. «Υπάρχουν μερικά μέρη στην γή που δεν σε τιμωρούν που είσαι μάνα, η πολιτεία σε προσέχει. Θα τα βρω και θα τα τακτοποιήσω όλα!», δήλωσε, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι αυτό που έχει αλλάξει πάνω της από τότε που έκανε παιδί είναι ότι έχει γίνει πιο… τσιγγούνα.

«Το να φεύγεις είναι σαν να πεθαίνεις λίγο. Πονάει επειδή όμως υπάρχει κόσμος που πονάει για χειρότερα, οπότε εγώ τι να πώ»…

Άντε Ρίκα, καλό ταξίδι και να μας… γράφεις!