Στο σπίτι της, παρέα με αγαπημένους της φίλους και φυσικά την οικογένεια της πέρασε η Βίκυ Καγιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Και όπως είναι φυσικό, δε θα μπορούσε ως «Βασιλική Καγιά» να μην ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν τα «χρόνια πολλά»,καθώς γιόρταζε την Πρωτοχρονιά: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Καλή χρονιά σε όλους!!Μόνο για σήμερα Βασιλική λόγω γιορτής!! Από αύριο…».

Η παρουσιάστρια, η οποία περνά τα πρώτα της Χριστούγεννα ως παντρεμένη με τον σύζυγο της Νίκο Κριθαριώτη, μοιράστηκε τη χαρά της στο Twitter, γράφοντας:«Απόψε παραμονή, με αγαπημένους φίλους και οικογένεια στο σπίτι μας!! Τι καλύτερο!!».Παράλληλα, δεν παρέλειψε να δώσει και τις ευχές της στους θαυμαστές της: «όπου κι αν είστε, ο, τι κι αν κάνετε, να περνάτε καλά!!!» έγραψε στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως εκτός από τις άκρως οικογενειακές στιγμές, οι επόμενες ημέρες κύλησαν με ύπνο και πολύ… ξάπλα: « Έχω λιώσει στον ύπνο και στην ξάπλα 2 μέρες τώρα… Το λατρεύω… Έχω δει άπειρες ταινίες και έχω φάει πολλή σοκολάτα!! Τι ωραία θεέ μου!!!», “τουίταρ��” η Βίκυ Καγιά, που όπως φαίνεται τις κατευχαριστήθηκε τις γιορτές!