Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις τους ότι το διαζύγιό τους είναι «βελούδινο» και ότι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην έκδοσή του, Eva Longoria και Tony Parker φέρονται να έχουν πάρει θέσεις μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν ο καθένας αυτά που θεωρεί ότι δικαιούται.

Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood, πού χώρισε στην εκπνοή του 2010, είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο το 2007 και ο «βασιλιάς του ριμπάουντ» , όπως αποκαλείται ο Parker, είδε την γυναίκα του να δηλώνει και επισήμως ότι παίρνει 250.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο της σειράς Νοικοκυρές σε απόγνωση, ενώ έχει έσοδα από την εταιρεία παραγωγής της και το συμβόλαιό της με την εταιρεία καλλυντικών L’oreal, με την οποία συνεργάζεται εδώ και χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, τα νούμερα των απολαβών του μπασκετμπολίστα των San Antonio Spurs και μόνον στην θέα ή στο άκουσμά τους, μας κάνουν να κρατάμε την ανάσα μας. 36 εκατομμύρια ευρώ έλαβε στην τσέπη την χρονιά που μας πέρασε ο Tony Parker, τα οποία προστέθηκαν στα 47 εκατομμύρια ευρώ που έβγαλε το 2005. Χωρίς βέβαια να έχουν υπολογιστεί ακριβώς τα έσοδά του από διαφημιστικές καμπάνιες και χορηγίες. Αυτά βέβαια τα νούμερα τα γνωρίζει πολύ καλά η… νοικοκυρά σε απόγνωση, που βλέπει τις πιθανότητες να πάρει λεφτά από τον πρώην της, να αυξάνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

35 εκείνη, 28 αυτός. Τον έβλεπε και έλιωνε εκείνη, πέρα βρέχει αυτός. Πάλι καλά που ο γάμος τους κράτησε και τρία χρόνια. Ποιο βελούδινο διαζύγιο και κουταμάρες; Αν δεν της τα σκάσει που την απάτησε, έκανε σχέση με άλλη και μετά την παράτησε κι από πάνω, να μου τρυπήσετε την μύτη… Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.