Εκτός από την Δέσποινα Βανδή, άλλος ένας καλλιτέχνης θα έχει να θυμάται την φετινή Πρωτοχρονιά που πέρασε στο νοσοκομείο.

Ο λόγο για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος γιόρτασε όχι μόνον την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου, αλλά και την ονομαστική του γιορτή σε κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο τραγουδιστής υπέστη κολικό του νεφρού, την στιγμή μάλιστα που βρισκόταν στην πίστα του κέντρου της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται εδώ και τρεις μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν ανάλογο πρόβλημα, όμως την Πρωτοχρονιά ένιωσε αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα οι στενοί του συνεργάτες να κρίνουν απαραίτητη την μεταφορά του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Εκεί, υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις, οι οποίες ευτυχώς έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα πάρει εξιτήριο, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί λίγες ημέρες ξεκούρασης, προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Ένα ευχέλαιο να κάνουν οι τραγουδιστές, μπας και συνεχιστεί καλύτερα το 11. Γιατί αν πάρουμε παράδειγμα από το ποδαρικό…