Ήρωας αποδείχθηκε ο Χρήστος Χολίδης ο οποίος βρέθηκε στην Ελβετία για τις ανάγκες τηλεοπτικού γυρίσματος. Βέβαια, το κρύο που «έφαγε» ήταν τόσο πολύ που ούτε και ο ίδιος δεν το πίστευε. Πάγωσε το αίμα του. Στην κυριολεξία!

«Στο γύρισμα βρεθήκαμε σε θερμοκρασία -24 βαθμών κελσίου και παρόλο που είμαι δεινός σκιέρ, πρώτη φορά έζησα στην ζωή μου τόσο κρύο. Έπρεπε να χαμογελάω, αλλά στην κυριολεξία πάγωνε το χαμόγελό μου από το κρύο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο Saint Moritz, όπου τραγούδησε τις επιτυχίες του, ενώ μίλησε και για την προσωπική το�� ζωή. Τις μόλις δύο ημέρες που παρέμεινε στο ξενοδοχείο Carlton, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα που είχε διαμορφωθεί στην περιοχή: Μια παγωμένη και χιονισμένη λίμνη, πολύχρωμα φώτα, αλλά και μουσική παντού.

«Μέχρι και το κασετόφωνο που είχαμε για το playback, πάγωσε δεν έπαιζε, και μείναμε χωρίς την μουσική υπόκρουση για τα τραγούδια!», είπε ο τραγουδιστής.

Πρόσφατα, ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού Κακομαθημένο, στο οποίο μάλιστα πρωταγωνιστεί και η παρτενέρ του στο Just the two of us, Μαρία Μπεκατώρου. «Η Μαρία είναι πολύ καλό παιδί. Σου χαμογελά και ξέρεις πώς το κάνει αληθινά και χωρίς να προσποιείται», ανέφερε ο Χρήστος Χολίδης. Ελπίζουμε όταν φύγετε από το Just, να λέτε τα ίδια για το επαγγελματικό σας ταίρι...