Ο Δ. Μητροπάνος δεν ήταν από τους ανθρώπους που μιλούσαν πολύ στα μέσα. Μόνο όταν το έκριναν απαραίτητο και μόνο όταν είχαν να πουν κάτι.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις και η συνέντευξη που είχε δώσει στον Άγγελο Πυριόχο και στην οποία μίλησε για τη ζωή του και την οικογένειά του.

«Τη δουλειά μου την αγαπάω, τη σέβομαι, αλλά δεν είναι όλη μου η ζωή. Όλη μου η ζωή είναι η οικογένειά μου��, είχε δηλώσει τότε ο καλλιτέχνης, τονίζοντας ότι η οικογένειά του είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μόνο εκείνος θα εκτίθεται μέσω της δουλειάς του.

Ο τραγουδιστής τότε είχε μιλήσει και για τις φιλίες του που έκανε μέσα στο χώρο του τραγουδιού.

«Ο Πασχάλης (Τερζής) είναι ο μοναδικός φίλος, φίλος που έχω κάνει από το χώρο. Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ πράγματα για την οικογένειά μου, πέρα από εκεί όχι. Οι φίλοι μου είναι αυτοί που είχα από παιδί», είχε πει τότε.

Ο Δ. Μητροπάνος τότε είχε εξομολογηθεί ότι στη ζωή του έχει περάσει πολλά, χωρίς όμως να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες, δείχνοντας ότι είναι κάτι που τον πονάει.

Παραδέχθηκε όμως ότι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια της ζωής του ήταν τα πιο ευτυχισμένα που είχε ζήσει ποτέ.

Αυτό και μόνο είναι μια παρηγοριά για τους δικούς του ανθρώπους. «Έφυγε» ευτυχισμένος, δυνατός, μ’ αυτό το αγέρωχο ύφος που σκορπούσε δέος όταν ανέβαινε στη σκηνή.

Δείτε το video…