Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το «Dancing With The Stars» το οποίο θα δούμε στις οθόνες μας σε περίπου δυο εβδομάδες. Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του talent show, Έρρικα Πρεζεράκου και Μαίρη Συνατσάκη, πόζαραν στο φωτογραφικό φακό και μίλησαν για όλα.

Η Έρρικα Πρεζεράκου που κατηγορείται ότι «έφαγε» τη θέση της Γκαλένας Βελίκοβα στην κριτική επιτροπή, δήλωσε πως αυτό είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν ενώ αποκάλυψε ότι με την Γκαλένα «δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα, αλλά περιμένω πως και πώς να τη δώ». Άλλωστε όπως είπε δεν υπάρχει καμία πιο ειδήμονας από την Γκαλένα η οποία θα δίνει καθημερινά συμβουλές σε όσους λάβουν μέρος στο show.

Η όμορφη αθλήτρια και κριτής του φετινού «Dancing», αποκάλυψε μάλιστα ότι παρόλο που ξέρει τα ονόματα που θα πάρουν μέρος έχει… «ράψει τα χείλη» της! «Ξέρω ποιοι θα πάρουν μέρος αλλά εχω ράψει τα χείλη μου, γι΄αυτό και τα βλέπεις μεγάλα, γιατί είναι έκπληξη». Tο μόνο που αρκέστηκε να πει είναι ότι όλοι «όσοι συμμετέχουν είναι ένας κι ένας».

Η Μαίρη Συνατσάκη από την άλλη που φέτος θα τη δούμε στα παρασκήνια την ώρα που ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των παικτών, προειδοποίησε ότι «μη με βλέπετε γλυκιά, μπορεί η μπούκλα να σας παραπλανεί αλλά θα τους στοιχίζω και θα τους βάζω όλους σε τάξη».

Ίδωμεν λοιπόν μιας και οι μέρες είναι μετρημένες για το επιτυχημένο show του ΑΝΤ1.

Δείτε τις δηλώσεις της Έρρικας Πρεζεράκου και της Μαίρης Συνατσάκη, όπως μεταδόθηκαν αποκλειστικά από την εκπομπή «10 με 1 μαζί»…