Έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο, επέλεξε ένας οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά, προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στην «καλή» του!

Ο Γιώργος, είπε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, και από τις εξέδρες του γηπέδου να ζητήσει από την αγαπημένη του Πόπη να τον παντρευτεί.

Εκεί λοιπόν που το ζευγάρι κάθεται ωραία και καλά και παρακολουθεί τον αγώνα στο Γήπεδο της Τούμπας, να σου στο video wall εμφανίζεται ένας εκφωνητής που ενημερώνει το κοινό ότι εκείνη τη στιγμή σε μια από τις εξέδρες ο Γιώργος κάνει πρόταση γάμου στην Πόπη.

Η κάμερα γυρνά και άξαφνα η ρομαντική σκηνή εξελίσσεται live! Παρουσία εκατοντάδων οπαδών που σφυρίζουν, χειροκροτούν και λένε συνθήματα της ομάδας, ο Γιώργος κάνει την πρόταση και δίνει το δαχτυλίδι στην όχι και τόσο αιφνιδιασμένη Πόπη, που χαμογελά και είναι εμφανώς συγκινημένη!

Την ώρα της πρότασης μάλιστα, ένας οπαδός δίπλα στο ζευγάρι, παίζει με την τρομπέτα τον ύμνο του ΠΑΟΚ. Μια τέτοια πρόταση γάμου δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην έχει και την ανάλογη μουσική υπόκρουση.

Οι συγγενείς του ζευγαριού χειροκρότησαν αυτή την κίνηση. Όσο για την Πόπη; Το σίγουρο είναι πως αυτή τη μέρα θα τη θυμάται!...