Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Σας παραθέτουμε μόνο τι χρησιμοποιήθηκε στο μενού των διασήμων στο Governor's Ball μετά την λήξη της τελετής των Oscar. Και μη ακούσουμε κανέναν να μιλήσει για οικονομική κρίση…

Κατ'αρχάς για την διακόσμηση του χώρου χρησιμοποιήθηκαν 13.000 λουλούδια που είχαν έλθει ειδικά για την βραδιά από όλα τα μέρη του κόσμου. Και μπορεί η τελετή να να μην είχε σπουδαίες εκπλήξεις, ωστόσο τα στοιχεία που έγιναν γνωστά ως προς το τί έφαγαν και πόσο ήπιαν οι διάσημοι μετά, π��οκαλούν... ανατριχίλα.

Το μενού της βραδιάς περιελάμβανε:

1000 αστακούς που σερβιρίστηκαν κομμένοι και καθαρισμένοι

400 ατομικές σούπες που συνοδεύονταν από ψητές γαρίδες

20 κιλά χαβιάρι

ΚΑΙ 1.200 μπουκάλια σαμπάνιας. Όχι ό,τι κι ό,τι… Moet & Chandon παρακαλώ.

Το μενού ήταν ως επί το πλείστον ψαρικά. Αλλωστε, αποτελούν το φαγητό της υψηλής κοινωνίας. Οσοι, όμως, επέλεξαν κρεατικό, που επίσης ήταν διαθέσιμο, είχαν την ευκαιρία να γευτούν πιάτα εμπνευσμένα από τους τίτλους των ίδιων των ταινιών, όπως φιλέτο κοτόπουλο σε σχήμα κύκνου (από τον Μαύρο Κύκνο), ενώ ο μπουφές περιελάμβανε ακόμη και πίτσα με τους ήρωες του Toy Story 3.

Για επιδόρπιο;

Ένα τεράστιο γλυκό σε σχήμα Οσκαρ, στο κέντρο του οποίου υπήρχε αγαλματίδιο 24 καρατίων και 3200 σοκολατάκια σε σχήμα βραβείου Οσκαρ! Πόσα γλυκά πια να φάει κάποιος αγάπη μου;

Για όλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν 10.000 μαχαιροπίρουνα, 250 σεφ και 600 σερβιτόροι…Από ποιον... πληρώθηκαν μην μας ρωτήσετε.

Αχ... φτώχεια καταραμένη...Μίλησε κανείς για οικονομικές δυσκολίες...