Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία, και απ΄ότι φαίνεται δεν έχει άδικο!
Απόδειξη η κόρη του Σάκη Ρουβά, που όπως όλα δείχνουν είναι γεννημένη καλλιτέχνης. Από την τρυφερή ηλικία των μόλις δυο ετών, η μικρή Αναστασία παρακολουθεί μαθήματα σε καλλιτεχνικό εργαστήρι και όπως φαίνεται, εξελίσσεται σε μεγάλο ταλέντο.

Ακολουθώντας τα χνάρια του μπαμπά της, προτού ακόμα μάθει να γράφει ή να διαβάζει, έχει μάθει να μετρά νότες, ενώ δείχνει να λατρεύει τα μαθήματα μουσικής και θεάτρου για παιδιά.
«Φύλακας άγγελος» της και αποκλειστικά αφιερωμένη στη μοναχοκόρη της, η Κάτια Ζυγούλη δεν λείπει λεπτό από κοντά της. Ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα της μικρής Αναστασίας, η μαμά Κάτια επαναλαμβάνει την ίδια ρουτίνα κάθε εβδομάδα.

Τι κάνει; πηγαίνει την μοναχοκόρη της στο εργαστήριο, την αφήνει, και επιστρέφει για να την πάρει πίσω στο σπίτι. Άλλωστε σύμφωνα με το περιοδικό Ηello, η Κάτια έχει αναλάβει εξολοκλήρου την ευθύνη για τη διαχείριση του σπιτιού αλλά και τις υποχρεώσεις της μικρής Αναστασίας.
Ο Σάκης από την άλλη, αν και οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες της Αναστασίας, παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της και σύμφωνα με την Real Life είναι πολύ χαρούμενος για την πρόοδο της.

Άλλωστε επιθυμία και των δυο γονιών ήταν η κορούλα τους να αγαπήσει την τέχνη και να μάθει να εκφράζεται μέσα απ΄αυτήν!

Φωτογραφίες: Real Life, Hello