Στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, όπου παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο, σκοπεύουν να κάνουν φέτος Ανάσταση ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Το ζευγάρι θα επισκεφθεί την χώρα μας για τις διακοπές του Πάσχα, όπου θα παραμείνει για αρκετές ημέρες. Μάλιστα, ολόκληρη η τέως βασιλική οικογένεια σκοπεύει να στήσει ένα ολόκληρο γλέντι ανήμερα του Πάσχα, κάτι που όλοι τους περιμένουν εδώ και πολύ καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη αυτή στην Ελλάδα, δεν θα είναι μια τυπική παραμονή στο νησί όπου το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Νικόλαος και η Τατιάνα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα! Τα Ελληνικά ήθη και έθιμα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους και οι δυο τους αγαπούν τόσο πολύ την Ελλάδα που σχεδιάζουν να μετακομίσουν στην χώρα μας μόνιμ��. Εξάλλου, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα Μαρία σκοπεύουν να περάσουν το Πάσχα για όγδοη συνεχή χρονιά στο νησί του Αργοσαρωνικού, οι επισκέψεις του στην Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από συχνές και η ιδέα της μόνιμης εγκατάστασης του Νικόλαου στις Σπέτσες μόνον έκπληξη που δεν αποτελεί για την οικογένεια. Βέβαια, αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη του ζευγαριού μετά τον γάμο του.

Έξι μήνες μετά τον γάμο τους, ο Νικόλαος και η Τατιάνα λάμπουν από ευτυχία. Οι φωτογραφίες από το event όπου παραβρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες μαρτυρούν τις ήρεμες και ευτυχισμένες στιγμές που ζει το ζευγά��ι, το οποίο παραβρέθηκε σε εκδήλωση της αμερικανίδας σχεδιάστριας Τόρι Μπαρτς στο Λονδίνο. Η Τατιάνα μάλιστα βρέθηκε στην συγκεκριμένη βραδιά με την ιδιότητα της εκπροσώπου του British Fashion Council: Ενός τίτλου ιδιαίτερα τιμητικού και εξαιρετικά δύσκολου ως προς το να αποκτηθεί. Την προηγούμενη εβδομάδα η Τατιάνα ήταν επίσημη καλεσμένη της συζύγου του Βρετανού πρωθυπουργού David Cameron, στην πρωθυπουργική κατοικία. Ο λόγος της πρόσκλησης είχε να κάνει με την επιθυμία της κας Cameron να τιμήσει το British Fashion Council για το έργο π��υ επιτελεί.

Πηγή: Real Life