«Για όλους εσάς που με στηρίζετε στην νέα χορευτική μου καριέρα, το τραγούδι ήταν της Nancy Ajram-ehsas gedid», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στο twitter της, λίγες ώρες μετά τον αισθησιακό χορό πάνω στο τραπέζι του συζύγου της Πέτρου Κωστόπουλου που έκανε θραύση.

Το χορευτικό της Τζένης με το μαύρο κολάν, το επίσης μαύρο μπούστο και το κόκκινο μαντήλι «έκλεψε τις εντυπώσεις» στο Βράδυ, όπως επίσης και τα όσα είχε εξομολογηθεί περί σκέψεων να χωρίσει μέσα στα 15 χρόνια που είναι μαζί του. Όμως, αυτό που γίνεται στο twitter με τα μηνύματα θαυμασμού για το σώμα της και τις χορευτικές ικανότητές της δεν έχει προηγούμενο. Άλλωστε, ακόμη και η Ελένη Μενεγάκη ζήλεψε τα αραβικά λικνίσματα και εξέφρασε την επιθυμία της να μάθει και αυτή να χορεύει έτσι!

Ανάμεσα στους εκατοντάδες followers, λοιπόν, που απάντησαν στην Τζένη λίγες ώρες μετά τον χορό της στην εκπομπή του άνδρα της, ήταν και η Ελλη Κοκκίνου: «Μα τι χορός! Τι κούνημα! Για το κορμί δεν έχω λόγια! Και για το χιούμορ σου επίσης!!!», έγραψε η τραγουδίστρια στην σελίδα της Τζένης.

Νά η συμπαράσταση και η εκτίμηση! Χαμός σας λέμε… ο χορός είχε μεγάλη επιτυχία. Καλά για το κορμί και τον χορό της Σταρ Ελλάς 1990 δεν υπάρχουν λόγια… Οσο για το ίδιο το τραγούδι; Πολύ «ψαγμένο» κομμάτι…

Απολαύστε το.