Αποφασισμένη να προστατέψει την προσωπική της ζωή και το ζήτημα του χωρισμού της είναι η Ελεονώρα Μελέτη. «Είναι η στρατηγική μου αυτή και αυτό έχω αποφασίσει: Να μην πω τίποτα. Πουθενά και ποτέ. Άλλωστε, εάν το ήθελα θα το είχα κάνει. Δεν θα πω τίποτα. Ο,τι ήθελα να πω, το είπα μέσω αυτών που γνωστοποίησα, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει αυτά που διάβασε, όπως θέλει», δήλωσε η παρουσιάστρια του Star.

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, με λίγες και πολύ προσεκτικά επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις και χωρίς ποτέ να έχουν δώσει λαβή για σχόλια, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιάννης Ολιζιέρσκυ δεν είναι πια μαζί. Όμως, η Ελεονόρα τονίζει ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

«Θα προστατέψω οτιδήποτε συμβαίνει στην ζωή μου από εδώ και πέρα. Αυτό το κάνω για εμάς. Όπως προστάτεψα την σχέση μου, θα προστατέψω και τον χωρισμό μου. Εγώ ποτέ δεν ήθελα να είμαι στο επίκεντρο για οποιοδήποτε λόγο, την δουλειά μου ήθελα να κάνω, δεν υπάρχει λοιπόν καμία περίπτωση, όπως δεν έχω πει τίποτα για την σχέση μου, να διαρρεύσω το οτιδήποτε για αυτήν. Το είπα και δεν υπάρχει περίπτωση να πω πουθενά ποτέ τίποτα. Έχει κλείσει εδώ το θέμα».

Η οικοδέσποινα της Πρωινής Μελέτης απάντησε στην ερώτηση σχετικά με το πώς καταφέρνει να βγάζει την πιο χαμογελαστή και ευχάριστη πλευρά της στην εκπομπή, κάθε πρωί. «Δεν ξέρετε τι κάνω στο σπίτι μου. Αυτό που κάνω στο κανάλι μου είναι δουλειά. Πληρώνομαι για αυτό που κάνω και είμαι επαγγελματίας. Είναι δυνατόν να βγω και να χτυπιέμαι στα πατώματα στην εκπομπή μου; Η ζωή μου είναι άλλο πράγμα. Η ζωή είναι πίσω από τις κάμερες, πίσω από τα φώτα, μακριά από τις εκπομπές».

Όσο για το εάν είναι ερωτευμένη; Η απάντηση που δίν��ι η Ελεονώρα είναι σαφής. «Με ρωτάτε κάτι που δεν αφορά μόνο εμένα. Στον έρωτα πάντα θέλει δύο».