Καλεσμένη στην εκπομπή «Πολύ Μπλα- Μπλα» ήταν η Μαρία Παπαπέτρος η οποία έκανε προβλέψεις για το τηλεοπτικό μέλλον των τηλεσταρ. Η γνωστή αστρολόγος όταν ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το αν η Ελένη Μενεγάκη θα παντρευτεί το Ματέο Παντζόπουλο είπε πως αυτό που ενδιαφέρει την παρουσιάστρια δεν είναι ο γάμος αλλά η καριέρα της.

Ανέφερε επίσης πως η Ελένη Μενεγάκη ποτέ δεν υπήρξε ούτε βασίλισσα ούτε αυτοκράτειρα της τηλεοπτικής ζώνης καθώς βασίλισσα, όπως είπε η Μαρία Παπαπέτρος είναι μόνο η Ρούλα Κορομηλά. «Η Ελένη Μενεγάκη καλά κάνει και σκέφτεται να αποχωρήσει από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στο σύντροφό της και στα παιδιά της, όπως είπε η ίδια για να φύγει ως πριγκίπισσα. Ούτως ή άλλως δεν έχει να δώσει κάτι άλλο» είπε η αστρολόγος.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μαρίας Παπαπέτρος να μην έχει μέλλον στην τηλεόραση δε συμβαίνει όμως το ίδιο και για το δίδυμο του αντένα που ξαφνικά θα έχει μία ανοδική πορεία. «Θα πάνε καλά τα παιδιά του αντέννα όμως όχι ως τηλεοπτικό δίδυμο αλλά ο καθένας ξεχωριστά» είπε η αστρολόγος.

Και για το τηλεοπτικό ζευγάρι Λιάγκα-Σκορδά είπε πως θα έχουν ένα λαμπρό μέλλον αρκεί να πάρουν τις σωστές αποφά��εις ενώ τους συμβούλεψε να μη χωρίσουν ποτέ τηλεοπτικά γιατί ουσιαστικά αυτό είναι που μετράει.