Δέσποινα Ολυμπίου – Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ήταν μια σχέση λαμπερή που επισφραγίστηκε και από επιτυχημένα ντουέτα και γενικότερα στενή μουσική συνεργασία. Όπως όλα τα ωραία, όμως, και αυτή έφθασε στο τέλος της.


Ο Μιχάλης, πλέον,ζει τον έρωτα του με την Ζέτα Μακρυπούλια και δε διστάζει να το βροντοφωνάξει. Κάτι που όμως δεν έκανε όσο ήταν με τη Δέσποινα Ολυμπίου.


«Δεν ξέρω γιατί δεν έκανε το ίδιο και όσο ήμαστε μαζί. Ρωτήστε τον ίδιο. Δε μ’ αφορά» απάντησε σε σχετική ερώτηση στην εκπομή "Κους κους το μεσημέρι" η δημοφιλής τραγουδίστρια δείχνοντας ενοχλημένη και ολίγον τι.. πικραμένη.


«Με το Μιχάλη μιλάτε;» η επόμενη ερώτηση σε… φουλ επιθετικούς ρυθμούς! «Δε θα ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα. Νομίζω καταλαβαίνετε γιατί…» (πως δεν καταλαβαίνουμε..; Έφυγε ο Μιχάλης, έμεινε η πίκρα…) απάντησε διπλωματικά η Δέσποινα Ολυμπίου η οποία τόνισε εκνευρισμένη πως το «χοντραίνουν» όταν της ζητούν την άποψη της για τη σχέση Μιχάλη - Ζέτας.


«Ποτέ δεν ξέρεις, η ζωή κάνει κύκλους»


Μαζί με το φυσικό χωρισμό του ζευγαριού, όμως, ήρθε και ο επαγγελματικός χωρισμός. «Ήταν επιλογή μου να μη συνεργαστώ μαζί του στο νέο μου δίσκο. Ο καθένας θα τραβήξει το δικό του δρόμο» τόνισε στη συνέχεια η Δέσποινα Ολυμπίου αναφερόμενη στην επαγγελματική σταδιοδρομία του καθενός τους.


Λίγο μετά βέβαια άφησε ένα παράθυρο ανοικτό που -ίσως- δεν αφορούσε μόνο την επαγγελματική τους σχέση: «Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Έχουμε μια κοινή αγάπη τη μουσική και η ζωή κάνει κύκλους. Αν αισθανθούμε να αναζητούμε τα ίδια πράγματα κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως ξανασυνεργαστούμε... Αυτή τη στ��γμή, όχι» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Ολυμπίου «κλείνοντας»(;) το μάτι στο Μιχάλη Χατζηγιάννη...