«Θα ήθελα, αλλά δεν μπορώ να απατήσω» εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, που παραδέχθηκε ότι έχει κάνει one night stand! Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για την Αθηνά Οικονομάκου και τον λόγο για τον οποίο αποκάλυψε την σχέση τους, αλλά και την αποχώρησή του από τα «Μυστικά της Εδέμ».

Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Παναγιώτης είπε για την απιστία: «το αποφεύγω, δεν μπορώ να το κάνω. Θα ήθελα να έχω αυτό το θράσος, αλλά δεν μπορώ. Πάντα ήμουν μετρημένος, όταν ήμουν σε δημόσιο χώρο και πριν γίνω γνωστός. Δεν μου άρεσε ούτε να προκαλώ ούτε να κάνω ιδιαίτερη αίσθηση». Πάντως, one night stand έχει κάνει, ως άντρας κι αυτός, όπως είπε...

«Παίζαμε τόσα χρόνια το χαρτί ότι ο άντρας έχει το δικαίωμα να έχει το θράσος. Αλλά γιατί να καταπιέζονται οι γυναίκες; Μπορούν να γίνουν πιο ανοιχτές», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε πως του αρέσουν όσες τολμούν να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά, χαρακτηρίζοντας «πολύ γοητευτική» την Ελεονώρα Μελέτη.

Βέβαια, τον Παναγιώτη τον συνηθίσαμε στα προσωπικά του με την Αθηνά Οικονομάκου. Και μπορεί εκείνος να αποκάλυψε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι ήταν ζευγάρι, εκείνη όμως ακόμα το αρνείται... «Το έκανα πολύ ειλικρινά. Η υπόληψη μιας γυναίκας είναι πιο σημαντική από αυτή ενός άνδρα, οπότε, αν μια γυναίκα θέλει να την προστατεύσει με τον τρόπο της, δεν θα πω κάτι, δεν θα τη διαψεύσω», είπε ο ηθοποιός.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει η αποχώρηση από τα «Μυστικά της Εδέμ»: «πέντε μήνες πριν τελειώσει η δεύτερη σεζόν αισθάνθηκα ότι δεν είχα το κουράγιο και από άποψη κούρασης σωματικής αλλά και καλλιτεχνικά», είπε ο Παναγιώτης και συμπλήρωσε: «δεν μετάνιωσα που έφυγα, δεν μπορώ να ξέρω πώς θα γινόταν αν δεν έφευγα. Πολλοί πίστεψαν ότι την ψώνισα και στεναχωρήθηκα. Οφείλω την καριέρα μου σε ένα κανάλι που με στήριξε πολύ. Δεν υπάρχει πρόταση για να γυρίσω, αλλά σε οτιδήποτε μου ζητηθεί απ’ το κανάλι, απ’ την παραγωγή θα το κάνω. Ζητάω συγγνώμη από κάποιους ανθρώπους που μπορεί να τους πίκαρα».