Τι έγινε παιδιά; Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην high society; Και μαχαίρια θα δούμε και… νυστέρια μην σας πώ…στην κυριολεξία!

Ο λόγος για πρώην αγαπημένη γνωστού πλαστικού χειρουργού, η οποία μόλις λίγο καιρό μετά από τον χωρισμό τους, απελευθερώθηκε και είπε να βγάλει όλα τα άπλυτά τους στην φόρα. Για την ακρίβεια το αμόρε του γιατρού, λίγους μήνες αφότου χώρισαν, άρχισε να κυκλοφορεί στα πηγαδάκια της υψηλής κοινωνίας και να λέει δεξιά κι αριστερά ό,τι συνέβαινε κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον σύντροφό της.

Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν που αποκάλυψε, ήταν και το ότι ο πασίγνωστος κύριος σχολίαζε και μάλιστα γελώντας, άλλη κυρία με την οποία είχε σχέση παλιότερα και η οποία ανήκει στο καλλιτεχνικό στερέωμα, όποτε εκείνη έβγαινε στα μέσα ενημέρωσης να πει ότι ουδεμία σχέση έχει με πλαστικές επεμβάσεις και ποτέ της δεν έχει κάνει πλαστική. Ο γιατρός μάλιστα, (είπε η μέχρι πρότινος σύντροφό του), με το που έβλεπε την παλιότερη αγαπημένη του να λέει αυτά που έλεγε, περί... ανύπαρκτων πλαστικών επεμβάσεων, ψιθύριζε «μα τί είναι αυτά που λέει; Αντε μην βγω τώρα και μιλήσω και πώ αυτά που δεν πρέπει…»

Για να καταλάβετε δηλαδή, ο κύριος «έκραζε» στην πιο πρόσφατη αγαπημένη του, την… παλιότερη! Και η πρόσφατη, όταν οι δυο τους χώρισαν, βγήκε και το είπε! Τέλειο...

Εμ αυτό αγάπη μου δεν είναι υψηλή κοινωνία, είναι το απόλυτο ξεκατίνιασμα. Όπως φαίνεται, όμως, το πρώτο με το δεύτερο σχετίζονται και μάλιστα άμεσα…Βρε τι γίνεται στον κόσμο...