Νομίζετε ότι περνάμε περίοδο οικονομικής κρίσης; Οτι υπάρχει κόσμος που περνάει δύσκολα;

Άντε καλέ… Αυτά είναι υπερβολές.

Ρωτήστε και τον τηλε-σελέμπριτι για τον οποίο σας μιλάμε, που για την ραδιοφωνική του εκπομπή αμείβεται με… μισθό άνω των 10.000 ευρώ! Ναι καλά διαβάζετε… Πάνω από 10.000 ευρώ παίρνει ο πρωταγωνιστής του κουίζ μας, για την εκπομπή του σε πολύ γνωστή συχνότητα των ερτζιανών. Και μην βιαστείτε πονηρούληδες να ρωτήσετε πόσα πάνω από 10.000 ευρώ...Μην βιαστείτε λέμε. Δηλαδή το ότι είναι πάνω από δέκα, δεν σας φτάνει; Σας το λέμε εμείς: Πάνω από δέκα και τέλος. Μέχρι εκεί!

Μάλιστα, οι περισσότερες εκπομπές του, ενώ όλοι νομίζουν ότι είναι «ζωντανές», αυτές είναι… «κονσέρβα»! Και σα να μην έφτανε αυτό, το πράγμα έχει και συνέχεια.

Στις μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, ο περί ου ο λόγος, αναλύει αστεία και λέει ανέκδοτα, τα οποία ανήκουν σε… προηγούμενα χρόνια. Τα κουίζ δηλαδή, οι χαριτωμενιές και οι ερωτήσεις τύπου «γιατί συμβαίνει αυτό;» ή «πώς γίνεται εκείνο;» είναι παρελθόντων ετών και όχι τωρινά… Λίγοι το έχουν καταλάβει βέβαια, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια.

Αυτά είναι. Το σκέφτεστε; Σε τέτοια περίοδο να υπάρχει άνθρωπος που σε μέσο ενημέρωσης παίρνει αυτά τα λεφτά για ξαναζεσταμένα αστειάκια; Μπράβο του πάντως. ��μείς, δηλαδή, για καλό σας τα είπαμε όλα αυτά και σε καμία περίπτωση για κακό. Αμα είσαι φίρμα αγάπη μου, μπορείς και τα παίρνεις. Και στην τελική όποιος μπορεί, ακόμη και σε αυτή την φάση, τα παίρνει. Εύγε!