Κακούργα η οικονομική κρίση... Ούτε ο πρώτος Έλληνας master chef ξέφυγε από τα «δόντια» της, καθώς ο Άκης Πετρετζίκης εξομολογείται πως έχει 150 ευρώ και το νοίκι του είναι 500! «Ποτέ δεν είχα οικονομική άνεση στη ζωή μου», λέει σε συνέντευξή του και μιλά για το πώς έχει αλλάξει η ζωή του.

«Δεν έχω λεφτά για να πάρω αμάξι, δεν έχω τα πολλά που μπορεί να νομίζουν ότι έχει όποιος βγαίνει στην τηλεόραση, ότι δηλαδή γίνεται αυτόματα πλούσιος», δηλώνει ο Άκης στο περιοδικό «People».

Βέβαια, οικονομική άνεση δεν έχει, αλλά το νέο σπιτάκι στην Αγία Παρασκευή το νοίκιασε... «Θα βρω τρόπο να πληρώσω το νοίκι, πάντα γίνεται κάτι και έχω έσοδα. Είμαι από τους τυχερούς γιατί πάντα στη ζωή μου κάτι συνέβαινε και ποτέ δεν έμενα εκτεθειμένος», προσθέτει.

Ο master chef πληρώνεται για να μαγειρεύει στο «Πρωινό Mou», τα λεφτά από το ριάλιτι όμως θα τα πάρει του χρόνου τον Δεκέμβρη και μέχρι τότε οι υποχρεώσε��ς... τρέχουν! Στήριγμά του είναι οι γονείς του, που όσο μπορούν τον... χαρτζιλικώνουν αν και ο ίδιος δεν θέλει να τους επιβαρύνει.

Κι αν νομίζετε ότι σε αυτή τη συνέντευξη ο Άκης δεν λέει για τα αισθηματικά του και ότι του λείπει μια γυναίκα, απατάσθε: «η συντροφικότητα είναι κάτι που θέλω πολύ στη ζωή μου. Αν είσαι μόνος σου δεν μπορείς να προχωρήσεις, αν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου είναι πολύ καλύτερα», αναφέρει.

«Ψάχνω την μία και μοναδική, αλλά δεν μπορώ να είμαι με την μία και την άλλη μέχρι να βρω το τέλειο για μένα. Αυτά τα πράγματα προκύπτουν και ο έρωτας είναι θέμα τύχης», συνεχίζει ο 27χρονος μάγειρας, που δεν ξεχνά να αναφέρει πως τα κορίτσια κάνουν ουρές, αλλά δεν του την πέφτει καμία!

Ο Άκης, πάντως, είναι και μετριόφρων, αφού χαρακτηρίζει τον εαυτό του «όχι κούκλο αλλά απλό μάγειρα», ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καβαλήσει το καλάμι.

«Δεν έχω πάθει εξάρτηση από την δημοσιότητα... Το να σταματήσει το πρόσωπό μου να φαίνεται στο γυαλί δεν με νοιάζει καθόλου. Άλλωστε, την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα και από πριν ώστε να θέλω να την έχω και αύριο, οπότε δεν με απασχολεί», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως έχει έρθει σε δύσκολη θέση όταν τον κράζουν τα κανάλια.