Για πάντα ευγνώμων στην βασίλισσα της ποπ δηλώνει ο πρώην σύντροφός της Carlos Leon, σχεδόν 15 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Ο 44χρονος σήμερα Leon, με τον οποίο η Madonna απέκτησε την 14χρονη σήμερα Λούρδη και μάλιστα μετά από σύντομη σχέση που είχαν οι δυο τους, ανέφερε σε συνέντευξή του στο περιοδικό People ότι το παιδί που απέκτησε με την διάσημη τραγουδίστρια της ποπ είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχει κάνει ποτέ στην ζωή του. Αφορμή στάθηκε η προώθηση της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Immigration tango».

«Δεν θα άλλαζα τίποτα από την ζωή που είχα μέχρι σήμερα. Πήρα το σημαντικότερο πράγμα που θα μπορούσα να πάρω από μία σχέση. Και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παιδί. Η κόρη μου είναι τα πάντα για μένα», δήλωσε ο ηθοποιός και personal trainer.

Ο Leon και η Madge (όπως αποκαλείται από πολλούς η Madonna) αποτέλεσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια στην παγκόσμια σοουμπιζ την δεκαετία του ’90 και χώρισαν λίγο καιρό αφότου γεννήθηκε η Λούρδη, το 1997, το πρώτο παιδί της. Σήμερα, ο ίδιος δηλώνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαλιναγωγήσει κανείς ένα παιδί και μάλιστα κορίτσι, 14 ετών. Δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. «Είμαι καλός μπαμπάς, αλλά ίσως ο χειρότερος όταν έρχεται η ώρα να δώσω μαθήματα. Το πιο δύσκολο πράγμα πιστεύω θα είναι για μένα όταν η κόρη μου θα αρχίσει να μου λέει ότι βγαίνει και ραντεβού».

«Είμαι ήδη υπερπροστατευτικός. Πιστεύω ότι όταν θα έλθει η στιγμή που η κόρη μου θα μου φέρει στο σπίτι τον σύντροφό της, θα του τα πώ ένα… χεράκι…μην σας πω ότι εάν μου πει τίποτα περίεργο θα του κλείσω την πόρτα στα μούτρα», συμπλήρωσε με νόημα.