Χωρίς φόβο και πάθος αποκάλυψε την αλβανική της καταγωγή η νικήτρια του «Next Top Model 2», Σιντορέλα! Η 17χρονη καλλονή δεν έκρυψε την ταυτότητά της και τόνισε πως δεν ένιωσε ρατσισμό εξαιτίας της καταγωγής της ούτε όταν πήγαινε σχολείο.

«Είμαι από Αλβανία. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό, δεν ντρέπομαι», είπε στο «10 με 1 μαζί» η Σιντορέλα και έκανε την εξαίρεση καθώς πολλά επώνυμα κορίτσια είτε κρύβουν την καταγωγή τους, είτε λένε άλλη αντί άλλης...

Όπως πρόσθεσε, δεν ένιωσε ποτέ της ρατσισμό. «Από τότε που πήγαινα σχολείο δεν ένιωσα ρατσισμό. Ένιωσα πάρα πολλή ζεστασιά από όλους. Ζω περίπου 16 χρόνια εδώ, οπότε την νιώθω σαν χώρα μου την Ελλάδα».

«Ναι μεν είμαι από την Αλβανία, αλλά η ζωή μου είναι όλη εδώ», πρόσθεσε το μοντέλο και αποκάλυψε πως οι δικοί της που μένουν ακόμα εκεί είναι πολύ υπερήφανοι που τα κατάφερε στο ριάλιτι.

H 17χρονη ζει στα Πατήσια με τους γονείς της και έχει μία αδερφή 21 ετών, ενώ ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την νίκη της: «ακόμα δεν το πιστεύω πως είμαι το next top model», είπε χαρακτηριστικά.