Βαρύ το τίμημα της δημοσιότητας και πώς να το αντέξει η Βίκυ Χατζηβασιλείου; Παράπονα έχει η παρουσιάστρια που χθες δημοσιοποίησε μέσω Ίντερνετ το ατύχημά της και σήμερα αποφάσισε να τα βάλει με τους δημοσιογράφους που θέλουν να ασχοληθούν με την υγεία της!

«Τι ήθελα και έγραψα για το γόνατο; Καλούν τώρα από εκπομπές και έντυπα για να το κάνουν θέμα!! Τελικά, δεν θέλω μόνο εγώ πάγο στο μυαλό...», γράφει σήμερα στο Twitter της η Βίκυ.

Μα καλά, δεν ντρέπονται λιγάκι οι αγαπητοί συνάδελφοι; Τον πόνο της γυναίκας θα κάνουν θέμα; Α πα πα... φαντάσου να μην το είχε δημοσιοποιήσει από μόνη της δηλαδή!

Αν αυτό δεν είναι «τραβάτε με κι ας κλαίω», τι είναι;;;

Για όσους δεν έμαθαν για το ατύχημα της Βίκυς, η ίδια «ανέβασε» χθες στο Twitter της πως έπαιξε 9 σετ στο βόλεϊ με αποτέλεσμα το γόνατό της να χρειάζεται πάγο. Λογικό και επόμενο δεν ήταν να γίνει θέμα; Δεν χτυπάει και κάθε μέρα ένας επώνυμος!

Ακούτε συνάδελφοι από εκπομπές και έντυπα; Δεν θέλει η κα. Χατζηβασιλείου να την κάνουν θέμα! Θα πηδηχτώ από το παράθυρο με αυτά που διαβάζω - πόσο να αντέξω ο άν��ρωπος;

Πάντως, είχε δεν είχε, πάλι κατάφερε να ασχοληθούμε!

Κατά τα άλλα, είναι που δεν θέλει...