Ατύχημα είχε ο τραγουδιστής Δημήτρης Κοκοτας. Στο σπίτι της αδελφής του ξέσπασε πυρκαγιά και ο τραγουδιστής προσπάθησε να τη σβήσει με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στα χέρια και τα πόδια. Μπορεί βλέπετε να έχει τραγουδήσει για τις φωτιές που ανάβουν οι κοπέλες στις καρδιές των ανδρών, ωστόσο αυτή που προσπάθησε να σβήσει ήταν στο σπίτι της αδελφής του στην Κηφισιά.

Tο περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο. Ο τραγουδιστής μένει ακριβώς κάτω από το σπίτι της αδελφής του. Ο Δημήτρης Κόκοτας άκουσε τις φωνές της α��ελφής του, αμέσως μπήκε στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει και μόλις είδε ότι είχε αρπάξει φωτιά, έπεσε στη μάχη με τις φλόγες χωρίς καν να σκεφτεί εκείνη την ώρα ότι υπήρχε κίνδυνος για να τραυματιστεί.

Ο,τι έβρισκε μπροστά του ο τραγουδιστής, το χρησιμοποίησε για να καταφέρει να σβήσει την πυρκαγιά. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά και αυτό είναι που έχει σημασία. Πολύ σύντομα θα επιστρέψω στη μουσική σκηνή».

Η αδελφή του δεν πρόλαβε καν να καλέσει την πυροσβεστική υπηρεσία. Αφού ο Δημήτρης Κόκοτας έσβησε και την τελευταία φλόγα και η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι και περιορίστηκε μονό σε ένα δωμάτιο, τότε μόλις κατάλαβε ότι είχε τραύματα στα χέρια και στα πόδια.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο οπού οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι με λίγη υπομονή οι πληγές θα επουλωθούν. Στο πλευρό του από το πρώτο λεπτό βρίσκεται ο πατέρας του Σταμάτης Κόκοτας, καθώς, όπως είναι φυσικό, ανησύχησε πολύ για το γιο του. Άγρυπνος φρουρός του Δημήτρη Κόκοτα είναι και η μητέρα του ,που φροντίζει να μην του λείψει τίποτα μέχρι να γένει καλά.

Πρώτη ανάρτηση: 21/02/2011 22.52