Απανωτά είναι τα «χτυπήματα» για την Κατερίνα Καραβάτου. Τι κι αν θέλει η παρουσιάστρια να κρυφτεί; οι πρώην συνεργάτες της όχι μόνο δεν την αφήνουν, αλλά την… «καρφώνουν» on air!

Ο λόγος για το Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη, που μέσα από τη στήλη της εκπομπής τους «Ρούχα», την «έδωσαν» κανονικά! Ενώ λοιπόν σχολίαζαν τι φόρεσαν οι παρουσιαστές τη σημερινή μέρα, ήρθε και η σειρά της Κατερίνας Καραβάτου: «Ααααα… η Κατερίνα… Ριχτόοο…!!!Δες τι ωραίο, άνετο ριχτό!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς με ύφος μέσα στο υπονοούμενο. ��πό δίπλα σιγοντάριζε και η Μαρία Ηλιάκη, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να τους πείσει ότι είναι μόδα τα sixties.

Σε αυτό το σημείο πέταξε και την τελειωτική «καρφάρα» ο Μουτσινάς: «Είναι ωραίο το sixties, για εννέα μήνες, είναι πάντα μόδα!». Δεύτερο καρφί μέσα σε μόλις τρεις μέρες πάει πολύ! Για την ιστορία, να σας υπενθυμίσουμε ότι με το που βγήκε η Καραβάτου από το νοσοκομείο, οι πρώην συνεργάτες της αντί να της ευχηθούν περαστικά, της ευχήθηκαν «να σου ζήσει!», ενώ δεν έλειψαν τα υπονοούμενα για το σκούρο μαλλί που έφερνε σε…Σκορδά!(http://www.star.gr/life_style/81118/).


Όπως και να΄χει, εμείς να θυμίσουμε ότι πρώτο το star.gr είχε γράψει ότι η Κατερίνα Καραβάτου νοσηλεύτηκε στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου «Ιασώ», κάτι που φούντωσε τα σενάρια περί εγκυμοσύνης.