Τον ευαίσθητο εαυτό του αποκάλυψε ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή 10 με 1 μαζί. Αυτό που στενοχώρησε το φωτογράφο ήταν όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι όλοι οι γονείς των κοριτσιών κλήθηκαν να παραστούν έτσι ώστε τα κορίτσια να νιώσουν καλύτερα.

Εντύπωση στον κριτή έκανε το γεγονός ότι οι γονείς της κινέζας παίκτριας δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Πράγμα που όπως είπε ο ίδιος θεώρησε απαράδεκτο.

Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να δικαιολογήσει τους γονείς της Τζίαν Ανν λέγοντας πως βρίσκο��ταν μακριά.Τότε ήταν που ο κριτής του ριάλιτι θύμωσε και αποκάλυψε πως οι γονείς της δε βρίσκονταν στο Πεκίνο αλλά στο εστιατόριο που διατηρούν σε ελληνικό νησί! Άρα το πρόβλημα δεν ήταν η απόσταση απλά δεν ήθελαν να έρθουν.

Η διαφωνία της Βίκυς Καγιά και του Χάρη Χριστόπουλου δεν ήταν μόνο για την περίπτωση της Τζίαν Ανν. Πολλές φορές οι δυο κριτές διαφωνούσαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι είτε για τις φωτογραφίες των κοριτσιών, είτε για τις δοκιμασίες που υποβάλλονταν είτε για κάτι άλλο που συνέβαινε στο σπίτι.Ποτέ όμως,όπως λένε,δεν έφτασαν στο σημείο να τσακωθούν άσχημα.

Η Βίκυ Καγια λίγο πριν το μεγάλο τελικό του Νext Τop Model δεν αποκαλύπτει τη νικήτρια, μιας και η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη, αλλά τα χαρακτηριστικά ��ου την έκαναν να ξεχωρίσει από τις άλλες διαγωνιζόμενες. Δηλαδή φρέσκο πρόσωπο, φιλοδοξία, "αέρα" και γερό στομάχι.

Εμείς αναμένουμε να δούμε ποιανής το στομάχι είναι τόσο γερό!