«Δεν θα πιάσω ξανά μικρόφωνο στα χέρια μου», λέει ο Αντώνης Βλοντάκης που μάλλον δεν πετάει από την χαρά του για την συμμετοχή στο «Just The Two Of Us». Κι ενώ στο σόου τραγουδιού έλεγε πως μπήκε για να προωθήσει το πόλο, μετά από αυτό φαίνεται πως σκέφτεται την... τηλεόραση ή, ακόμα καλύτερα, το ραδιόφωνο!

Μιλώντας στο περιοδικό «Present Days», ο φωτογενής πολίστας διαψεύδει τις φήμες πως του έγινε πρόταση για εκπομπή με τον Γιώργο Χειμωνέτο, ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ν�� τον δούμε στην μικρή οθόνη. «Στην τηλεόραση φυσικά και θα ήθελα να κάνω κάτι, εάν μπορούσα να το υποστηρίξω και αν δεν με προσβάλλει. Μου αρέσει να κάνω νέα πράγματα… Θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις», λέει χαρακτηριστικά.

Κάπου εκεί αποκαλύπτει πως ο ΑΝΤ1 του είχε κάνει πρόταση για εκπομπή αλλά την άφησε λόγω της συμμετοχής του στην Εθνική το 2007, πράγμα για το οποίο μετάνιωσε στην συνέχεια!

Αυτό, πάντως, που επιθυμεί διακαώς φαίνεται πως είναι το ραδιόφωνο: «μου αρέσει πάρα πολύ το ραδιόφωνο. Όταν είμαι καλεσμένος, το απολαμβάνω. Έχεις άλλες δυνατότητες εκεί. Σχολιάζεις γεγονότα της στιγμής και επιπλέον μου αρέσει και η μουσική. Το ραδιόφωνο θα ήταν εξαιρετικό για μένα».

Όσο για την συμμετοχή του στο «Just»; Λέει πως κρατάει τις όμορφες αναμνήσεις και προσθέτει: «να ξανακάνω κάτι παρόμοιο όχι. Δεν σνομπάρω και δεν λέω πως δεν πέρασα καλά, αλλά για τον απλούστατο λόγο πως αυτό που είχα να δώσω το έδωσα». Βέβαια, αν του πρότειναν να πάει σε κριτική επιτροπή θα δεχόταν ευχαρίστως...

Τέλος, μιλώντας για την σχέση του με την σύζυγό του, Κορίνα Στεργιάδου, ο Αντώνης επισημαίνει πως ζηλεύει μεν αλλά πάντα καλοπροαίρετα, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τέταρτο παιδί στο μέλλον!