Αρραβώνα στα χιόνια έκαναν ο Θοδωρής Παπαλουκάς και η Βασιλική Τσεκούρα, που φαίνεται πως άναψαν φουλ τις μηχανές για να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας! Μάλιστα, το ζευγάρι διοργάνωσε δείπνο όπου γνωρίστηκαν με τα... πεθερικά.

Όπως σας είχαμε γράψει στις αρχές του μήνα, ο Θοδωρής και η Βασιλική αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων και να αποκτήσουν την δική τους οικογένεια, με την πρόταση γάμου να γίνεται στον χιονισμένο Παρνασσό.

Σύμφω��α με την «RealNews», μέσα στις γιορτές ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και η Μις Ελλάς 2003 κάλεσαν τους γονείς τους για τραπέζι στο σπίτι του Θοδωρή στα νότια προάστια, όπου και έγιναν οι επίσημες συστάσεις!

Ως γνήσιος τζέντλεμαν, όμως, ο Θοδωρής έπρεπε να ακολουθήσει και την... πεπατημένη, ξέρετε, γονάτισμα - δαχτυλίδι - πρόταση.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε κατά την διάρκεια ενός τριημέρου στον Παρνασσό, όπου το ζευγάρι βρέθηκε με φίλους του. Κεριά, σαμπάνια, αναμμένο τζάκι και χαμηλή μουσική συνέθεσαν το σκηνικό...

Η Βασιλική είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη και τηλεφώνησε στους γονείς της για να τους πει πως οσονούπω ντύνεται νυφούλα! Προς το παρόν, πάντως, ημερο��ηνία γάμου δεν έχει οριστεί.

Να ζήσουν τα παιδιά και στα δικά σας οι λεύτερες!